Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 242
US$ 208
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 433
US$ 385
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Residence Diaz(Como)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 126
Booking.com
Zie aanbieding
Borgovico Hotel(Como)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 293
US$ 197
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 246
US$ 241
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 162
US$ 115
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 194
US$ 163
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
In Riva al Lago Bed & Breakfast(Como)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 111
US$ 100
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 476
US$ 402
galahotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 1.488
US$ 1.334
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (469)
Beoordelingen filteren
469 resultaten
Waardering van reizigers
156
179
77
34
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
156
179
77
34
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 469 beoordelingen
25 juni 2017 beoordeeld

Dit gerenoveerde hotel licht niet direct aan het Comomeer en dat is jammer want je mist wat dat betreft de totale sfeer. Verder uitstekend ontbijt en een nette kamer. Staff is attent en je kan prima aan het zwembad eten.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chiara D, Guest Relations Manager van Sheraton Lake Como Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2017
Google-vertaling

Dear Paul V,
first of all thank you for sharing your experience at Sheraton Lake Como through TripAdvisor.
Our Sheraton doesn't face directly the lake, but the hotel is a short walk to catch the boat to reach Como town (8 min) or other villages on Lake Como.
We also hope you experienced the holiday mood of our swimming pool in the big park.
We are delighted to read you appreciated our buffet breakfast, the room cleanliness and the courtesy of our staff.
Thank you again for your time and come visit us again!
Sincerely,
Chiara De Santis
Guest Relations Manager
Sheraton Lake Como Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is in maart, na deels een renovatie te zijn ondergaan, opnieuw opengegaan. De inrichting is modern maar niet heel gezellig. De badkamer van de double rooms zijn nog in de oude jaren 80 stijl. De lift is ook nog in oude staat. Vooral de liftbediening is ernstig aan vervanging toe.

Het zwembad is erg fijn met bubbelbaden ernaast. Het grote zwembad was aan de koude kant. Bediening kwam af en toe langs. Zou wat meer mogen.

Ontbijt is goed. Vers fruit en het staat er niet maar je kan om vers sinaasappelsap vragen.

Bedden wel hard maar dat kan nieuwigheid zijn.

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank Mona1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2015 beoordeeld

prachtig hotel, mooie kamers en zwembad.

Gratis Wifi beschikbaar mits code die 24 u geldig is en bruikbaar enkel buiten je kamer in publieke terrein . Je Moet wel elke dag voor een nieuwe code aanvragen . Parking 15 euro.
Eten was een vaste menukaart voor heel het jaar door.Geen variatie.
Enkel openluchtrestaurant kincho was open.
Na 2 dagen ben je het al beu gegeten. Telkens pizza en vlees of vis met dezelfde gegrilde groenten. Dessert was ondermatig. Geen vers ijs.
Sinds dat het hotel is overgenomen door sheraton , Is van 3 restaurants maar slechts 1 restaurant open. Restaurant gusto was gesloten eveneens restaurant kitchen. Terwijl in de reisboekjes niet vermeld werd dat deze sluiten. Dit hotel raad ik aan als je voor kamer en ontbijt gaat. Om te gaan eten raad ik aan om buitenaf te gaan eten en geen half pension te nemen.
Dan is dit hotel uitstekend. Tip voor het hotel: hun catering aanpassen.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank elenake
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DeliaFacchini, Responsabile relazioni pubbliche van Sheraton Lake Como Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

We thank you immensely for having chosen Sheraton Lake Como, though we are very sorry to read that some events have not permitted us to meet your expectations.
In particular it is with great disappointment that I read your comments about the restaurants. Actually we have only two restaurants: Kincho, inspired by South American barbecue (quincho), a churrascaria in the park that serves outstanding grilled meats and also tasty wood-oven pizzas at highest digestibility, opened for the summer season. Since october opens the restaurant Gusto, that offers traditional Italian dishes reviewed with local, fresh and seasonal ingredients. I feel we have missed an opportunity to delight you with the singnature dishes of our Chef Molon that looks after with passion all food experiences.
Because of the hot season we have closed the indoor one, since guests prefer to enjoy the park and the surrounding landscape in the summer time.
I truly hope you’ll grant us other occasions to welcoming you again in Como and let you experience also the fine dining restaurant.

Warm Regards

Delia Facchini, PR Manager
Sheraton Lake Como

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
12 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is in een geweldige locatie. Gemakkelijke toegang tot de veerboot naar de belangrijkste stad van Como.
Het hotel beschikt over parkeergelegenheid en is door gebruik van veel grote bewegwijzering goed te vinden.
Het is schoon, modern, ruime kamers met geweldige kleine balkons.
Het personeel was behulpzaam en het terrein was prachtig onderhouden.

Ik heb genoten van mijn verblijf

2  Bedank Lubelu2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com.au. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
2 juli 2015 beoordeeld

We hadden 6 nachten in het Sheraton het Comomeer. + punten
moderne en gerenoveerde hotel. Zeer comfortabele bedden. We hadden het geluk een kamer met uitzicht op het zwembad en met een tuin-terras te hebben op de tweede verdieping! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Hoewel geen "lake view" is het slechts 2 minuten lopen naar het meer. Hotel tuinen zijn mooi en groot.
- punten: hoewel ze 4 restaurants adverteren was alleen de grill buiten bij het zwembad open. Toen ik vroeg waarom geen enkele van de andere restaurants open was kon het personeel me geen reden geven. Ook onmogelijk om een drankje te krijgen na 22.00 uur.
Ik zou zeker terugkeren naar het Sheraton, maar ik hoop dat zij hun catering uitzoeken.

Bedank Diane E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
DeliaFacchini, Responsabile relazioni pubbliche van Sheraton Lake Como Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juli 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you so much for choosing Sheraton Lake Como and for the time you dedicated to post your feed-back online, which is very precious to us. We are pleased that you have pointed out, among other positive features that you liked your pool room view with terrace and your comments about the staff friendly and helpful. I will share your comments with all the Team.

Actually we offer our guests a very authentic culinary experience thanks to our chef philosophy that combines traditional receipts with local products. Moreover the grill restaurant serves for the summer season outstanding grilled meats and tasty wood-oven pizzas.

Please visit us again soon as we would love to serve you again and to ensure that your experience is memorable and let you try all our signature dishes.

Our sincere appreciation.

Thank you,

Delia Facchini, PR Manager
Sheraton Lake Como

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken