Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (770)
Beoordelingen filteren
770 resultaten
Waardering van reizigers
376
233
93
39
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
376
233
93
39
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 770 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juni 2022 via mobiele applicatie

De dame aan de receptie(Marta) verdient een tien! Perfecte gastvrouw.
Studio's zijn prachtig , eigenlijk kleine appartementen. Maar het ontbijt was matig , weinig varatie in broodjes,
En het diner duur, met slechte keuze
In dranken bij het eten.

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jolanda S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 augustus 2021 via mobiele applicatie

Je kiest voor een kamer met zicht op het meer. Het resultaat: je kijkt uit op twee reuzebomen die op 1,5m van je raam staan. Als je op het terras stap zie je aan de linkerzijde het meer. Zwembad? Oh dat is in de villa niet aan het hotel. Ontbijt? Ruim aanbod helaas zijn de kelners opgeleid om over de hoofden van de klanten over te kijken. Kortom: voor ons een dikke teleurstelling

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Peter P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 augustus 2020 via mobiele applicatie

Fijn verblijf op korte afstand lopen van het mooie centrum en het meer waar je kunt zwemmen en waar ook een strandtent is waar je kunt lunchen, borrelen en dineren.
Medewerkers van het hotel zijn zeer vriendelijk en het ontbijt is lekker.
Gratis parkeren bij het hotel is mogelijk.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank davidsX6503VT
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 april 2019

We werden in dit hotel vriendelijk ontvangen.
Onze kamer had een groot terras met ligbed en een fantastisch uitzicht over het Comomeer.
De kamer op zich was goed maar vrij gehorig. Zo kon je de buren horen als ze hoestten of het lichtknopje bedienden. Matras was vrij hard maar we hebben er toch goed geslapen. De badkamer was verzorgd en had een goede douche. Wifi was aan de trage kant.
Het ontbijtbuffet was zeer goed, uitgebreid en lekker. Er liggen verse sinaasappelen op tafel die je zelf in een machine kan steken die deze voor jouw perst. Ook vanuit de ontbijtzaal heb je een mooi uitzicht over het meer.
Het hotel ligt op wandelafstand van het dorpje Bellagio. Op een 10minuten ben je er. Wil je graag gebracht worden? Ook dit kan gratis als je dit aan de receptie vraagt. Van daaruit kan je alle andere dorpen rond het meer gemakkelijk bezoeken via de ferry of boot.
Buiten dat de kamers vrij gehorig zijn kunnen wij dit hotel ten zeerste aanbevelen want dit weegt niet op tegen het goede ontbijt en het geweldige uitzicht dat je in de plaats krijgt.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Tom J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Silvio96, Responsabile reception van Hotel Silvio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2019
Google-vertaling

Dear Tom,
thank you for your comment, that we'll keep in high consideration.
We're glad that you enjoyed your stay and that the service and breakfast quality have been appreciated.
Thank you for your comments regarding the room, that will give us the chance to improve our hotel.
We all look forward to welcoming you here again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2018 via mobiele applicatie

Appartementen zijn heel stuk verder van het hotel zelf. Heel verouderd, aan een drukke baan en met geluidsoverlast.

Personeel wel vriendelijk en hygiëne alles in orde.

Ontbijt ondermaats.

Kamer is 60 euro waard, geen 135.

Wij komen niet terug.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Femke P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Silvio96, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Silvio, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you for telling us your point of view, but in all of our descriptions you can read about the distance between the 2 properties. We tell it and specify it in every descriptions because we know taht guests must be informed.
But we will work on your review to improve our quality.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken