Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 157
US$ 76
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 92 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

BergHotel(Bergamo)
US$ 108
US$ 89
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 98
US$ 84
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
PrendiTempo(Bergamo)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 70
US$ 68
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
US$ 88
US$ 85
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 193
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
US$ 256
US$ 234
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 334
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
La Valletta Relais(Bergamo)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.096)
Beoordelingen filteren
1.096 resultaten
Waardering van reizigers
390
490
174
34
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
390
490
174
34
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.096 beoordelingen
16 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel met mooie ruime kamers. Centraal gelegen in het prachtige Bergamo. Parking vlakbij. Personeel is zeer vriendelijk en attent. Het ontbijt is een absolute aanrader! Wij boeken dit zeker opnieuw!

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank DirkVHerck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2017 beoordeeld

Het hotel is fantastisch gelegen, je bent vlakbij een supermarkt en restaurantjes. We hadden een kamer met balkon en het uitzicht is prachtig, je kijkt over het nieuwe deel van de stad en Citta D'Allta. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het ontbijt is goed, zeer uitgebreid. Bij de bar die 24 uur toegankelijk is met hapjes e.d. moet je je niet te veel voorstellen. Het gaat hierbij om voorverpakte sandwiches en salades, nootjes e.d

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank cynthial917
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2017 beoordeeld

Gebruik dit hotel eigenlijk als mijn standaard hotel als ik in Bergamo moet zijn, Prima prijs kwaliteit verhouding, alles is aanwezig, netjes en schoon en zeer vriendelijk personeel. het ontbijt is wel echt italiaans!

  • Verbleef: juni 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank henkk871
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld

We hebben dit hotel geboekt voor 2 nachten, zeer vriendelijk onthaal, propere en mooie kamers, zeer uitgebreid ontbijt, ondergrondse parking voor het hotel maar heeft geen overeenkomst met het hotel voor eventuele korting. Goede ligging voor bezoek aan de oude stad. Prima !

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank Kilunarei
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2016 beoordeeld

Een heel goed hotel. In het centrum van Bergamo. Heel vriendelijk. Mooie kalme kamers. Tweede keer dat wij hier verbleven. Parking in de nabije omgeving. Veel restaurants, winkels ed op 2 minuten afstand.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank jekecha
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken