Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie plek om prima gerechten.”
Beoordeling van Da I Gemelli

Da I Gemelli
Geclassificeerd als nr. 6 van 36 Restaurants in Portofino
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Natuurlijk is het in het hartje Portofino toeristisch en dit restaurant met betaalbare gerechten is dan ook een toeristisch restaurant. Ondanks dat is het er goed toeven. De gerechten zijn prima, de wijn heerlijk, de bediening prettig en de prijzen redelijk. Dit samen met het geweldige uitzicht op de haven maakt dit een heerlijke plek om even lekker te dineren.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank hindriks2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.190)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.190 beoordelingen

14 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn gaan lunchen in Da I Gemelli tijdens het hoogseizoen, ondanks de drukte werden we goed en vriendelijk bediend.
We hebben beide de spaghetti alle vongole genomen, die zeer lekker was met voldoende schelpen.
Opmerking : er werd ons 8 euro aangerekend voor de service (gebruik tafel en servies, brood etc.), terwijl we geen brood hebben gegeten.
We hebben dus geen tip meer gegeven.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank jungledrumbeats
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten op een super mooie plek in de haven van Portofino.
De twee broers en al het andere bedienende personeel was super vriendelijk. We hadden niet gereserveerd maar na 5 minuten konden we aanschuiven.
Gerechten waren “spot on”, weinig poespas, echte Italiaanse smaken. Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Cheryl H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2017 beoordeeld

Op een van de leukste terrassen van Portofino gegeten, moesten wel reserveren want is altijd vol. Goede vis en pasta gerechten en erg goede wijnkaart topper!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank 477marcelv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een van de restaurants die als eerste vol zitten aan de fraaie haven. Vlotte bediening, op Italiaanse wijze niet vlekkeloos.
Uiteraard veel vis op het menu. Prima gegeten. Prijs/kwaliteit verhouding niet in orde; het blijft immers Portofino.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Bertjan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Da I Gemelli bekeken, bekeken ook

Portofino, Italiaanse Riviera
Portofino, Italiaanse Riviera
 
Portofino, Italiaanse Riviera
Portofino, Italiaanse Riviera
 
Portofino, Italiaanse Riviera
Portofino, Italiaanse Riviera
 

In Da I Gemelli geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding