Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (737)
Beoordelingen filteren
737 resultaten
Waardering van reizigers
428
241
43
14
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
428
241
43
14
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 737 beoordelingen
25 februari 2017 beoordeeld

Prima hotel in een prachtig oud gebouw, hartje Genua.
Erg vriendelijke eigenaars, zeer behulpzaam. Goed bed en prima hygiënische badkamer en linnengoed.
Vanuit dit hotel uitstekend om de kerken en paleizen in de oude stad te bekijken of om naar de Opera te gaan.
Vlakbij veel koffietentjes en restaurants.

Kamertip: Rustig hotel, zonder lawaai
  • Verbleef: februari 2017, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank pianist2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Agostino A, Proprietario van Olympia Hotel Genova, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 april 2017
Google-vertaling

Semplicemente Grazie e a presto.
Agostino

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2016 beoordeeld

Mijn kamer was vrij eenvoudig, maar voor twee nachten was het zeker te doen. Het hotel bevindt zich in de hoofdstraat van Genao. Jammer dat de kamer geen koelkastje of airco heeft. Verder zijn de hoteleigenaren zeer behulpzaam en bieden je gratis water aan.

  • Verbleef: september 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Julisca D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2015 beoordeeld

Mooi gebouw, centrale plek en vriendelijk personeel. Vooral het ouderwetse pand is erg mooi maar kamer netjes en comfortabel. Als je met de auto komt wel even zoeken omdat er meerdere bedrijven en hotels/B&B in het gebouw zitten. Auto parkeren in parkeergarage Coin, is 100 meter lopen. Helaas was parkeertarief niet 12 euro zoals bij Booking.com was vermeld maar 15 euro voor 24 uur.

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank IngwerAsa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2013 beoordeeld

Centraal gelegen in het centrum van Genua, in een statig herenhuis. Vlakbij de grote brug op de Via XX Settembre. Goed zoeken voor de nummer van het huis of de aanduiding van het hotel. Keurig verblijf & kamer. Vriendelijke ontvangst. Het ontbijt is niet in het hotel, maar vlakbij in een koffiebar, waar je kan kiezen wat je wil eten & drinken.
Parkeren doe je best aan de overkant van de straat in de Coin-parking (ingang i/d Via Innocenzo Frugoni), waar je korting krijgt. Parkingticketje laten afstempelen in het hotel.
Op wandelafstand van het oude centrum; rustige verblijfplaats waar niets op aan te merken is, wel wat basic, maar prijs/kwaliteit TOP.

  • Verbleef: september 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Beer_Engel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2013 beoordeeld

Wij waren zeer enthousiast, de eigenaar en de medewerkers zijn ontzettend gastvrij. De kamers zijn gedateerd, maar prima voor een paar nachten. En Genua, wat een heerlijke stad en in combinatie met dit hotel heb je gegarandeerd plezier.

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rene M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken