Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.949)
Beoordelingen filteren
1.949 resultaten
Waardering van reizigers
1.505
368
48
18
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.505
368
48
18
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.949 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juli 2017 via mobiele applicatie

De kamers zijn niet wat je zou mogen verwachten. Geen zwembad. Hele kleine gym. Ontbijt is slecht en verse jus wordt 6 euro voor gerekend. Zelf voor een strijkijzer moet je betalen. Kortom geen aanrader.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank martinC7385MZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2017

Het hotel is ideaal gelegen in een historisch gebouw. Correct hotel voor 4 sterren. Voor de wagen is er een valet service , wel duur en wel minstens 25 min op voorhand uw auto reserveren. Ontbijt in een prachtige zaal met zicht op het water. Alles is aanwezig (brood, koeken, ei, warm en koud beleg, fruitsappen, koffie/thee, vers fruit, yoghurt, ....) en toch mis ik in vergelijking met andere gelijkaardige hotels net dat extraatje voor deze prijs (elke dag zelfde, te weinig afwisseling (vb elke dag meloen en ananas, waarom niet eens aardbeien/ of ander vers fruit gezien de lente hiervoor het seizoen is). Ook met de zeep/shampoo zijn ze zeer karig, en ondanks navragen aan receptie was dit niet gebracht (de schoonmaakster passeerde en was wel behulpzaam ). Dus : indien je een correct 4* hotel in een prachtig gebouw op een schitterde ligging wenst is dit hotel perfect

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank kris-125
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2016

Mooi statig gebouw ! Om de hoek ligt de piazza dell'unita. Zeer mooie kamer met fantastisch uitzicht op de baai. Prima ontbijt met alles erop en eraan. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Kortom warm aan te bevelen !

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank rita1704
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2014

Dit hotel is schitterend gelegen.
Je kan wel moeilijk je auto ergens kwijt.
Er is wel betalende parking aan de overzijde.Maar die is dikwijls gesloten als er een cruise schip aanlegt.
Ik kies voor een parkeerplaats van het hotel 23 euro per nacht,je moet je sleutel afgeven en ze rijden hem ergens naartoe.Volgens de receptie op een veilige plaats.
Toch krijg je een briefje dat het hotel nergens verantwoordelijk is als er iets mis loopt.Als je je wagen terug wil moet je een 25 minuten wachten.
De gratis wifi is niet voldoende het werkt niet.
De toiletten zijn zeer klein.
De bar is goed en er is vriendelijk personeel.
Het restaurant heeft een kaart waar weinig op staat en het eten is niet zo goed als verwacht in zo'n zaak.
Maar er zijn genoeg restaurantjes op loop afstand.

Datum van verblijf: oktober 2014
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank camillej444
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2014

Hotel is zeer chique ingericht, ontbijt is voor Italiaanse normen voortreffelijk.
Ook de bediening en onderhoudspersoneel kent zijn job. Pure luxe.
Nadeel is dat er weinig faciliteiten zijn aan het hotel. Geen fitness, geen sauna of welness, geen fietsen om te gebruiken en ook geen parking.
Er is wel een service van het hotel, maar deze is zeer prijzig, 26 €/ dag. Iemand brengt je auto dan weg en je kan hem nadien reserveren binnen de 30 min. Ook al promoot men dit. Je kan ter plaatse stukken goedkoper terecht. Wanneer je overdag een uitstap doet en enkel s'avonds en in voormiddag parking nodig hebt kan je rechtover het hotel parkeren voor 4 a 5 €. Buiten de rode zone, ongeveer 50 m naar links nog eens voor de helft van dit bedrag. Geen vandalisme want controle genoeg of je betaald hebt. Trieste zelf is een nette en bruisende stad. Wij waren er een week, maar voor 2 nachten is dit hotel een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank EddyV533
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken