Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.688)
Beoordelingen filteren
1.688 resultaten
Waardering van reizigers
1.130
483
55
12
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.130
483
55
12
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.688 beoordelingen
Beoordeeld op 26 november 2018

Hotel vlakbij centrum. Prima uitvalbasis om de stad te bezoeken. Openbaar vervoer vlak voor de deur. Parkeergarage om de hoek waar je je auto makkelijk kwijt kunt. Mooie kamer met ruime badkamer. Goed ontbijt. Kortom een aanrader in Triest.

Kamertip: Alle kamers lijken me prima.
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JaoJ2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel zat voor ons in een pakketreis. Tevoren de reviews bekeken. Parkeren kwam naar voren als knelpunt. Om de bagage uit te laden, kun je vlakbij de ingang ook moeilijk een plek vinden. Geen stress, het bleek achteraf eenvoudig. In een zijstraatje om de hoek bij het hotel is een Spar. Het hotel heeft een parkeerafspraak met Spar. Je rijdt links omhoog de Sparparking in. Je kunt vervolgens in de parking uitladen en met bagage de lift naar beneden nemen. Eenmaal buiten ben je 20 passen van de hotelentree verwijderd.
Alles was uitstekend verzorgd. Hagelwitte handdoeken, kraakhelder beddengoed, geen muf tapijt maar strakke houten vloer.
Heerlijk verwenontbijt. De ontbijtruimte is tevens de bar in de avond. Daar zat nooit iemand. Was niet echt gezellig om te borrelen. Receptie heeft 3 restaurants in de stad voor ons gereserveerd. 3 keer verschillend gegeten en steeds prima. Op maandag tijdig oriënteren voor dinerreservering omdat op maandag bijna alle restaurants zijn gesloten. Een tip: schuin tegenover op de hoofdweg ligt een delicatessenwinkel met een paar tafeltjes om iets te lunchen maar zeker te borrelen met luxe borrelplateau. Het heet: Amano. Zie mijn review van Amano. Een aanrader, evenals dit hotel met zijn sympathieke personeel en goed verzorgde logies/ontbijt.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank lamscho
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2018 via mobiele applicatie

Een mooi en netjes hotel. Historisch gebouw maar van binnen voldoet het aan de eisen van deze tijd en is mooi ingericht. Lekker bed en een heerlijke stortdouche. Badkamer is lekker ruim.
Ontbijt was heerlijk. Verse producten en lekker brood. Veel keus.
Kwartiertje lopen naar het centrum. In de buurt een supermarkt en drogist.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank grietjebb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VictoriaTrieste, Responsabile relazioni con la clientela van Victoria Hotel Letterario, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Rita B,
thank you so much for the great review. I tell you more: this building was once the house of James Joyce, the Irish writer author of the masterpiece ULYSSES. That's also why we are a literary hotel!
If you would like to come back, just text us via WhatsApp or Messenger that you can find on our website: hotelvictoriatrieste . com
Kind regards from the city of the Bora wind,
Daniela

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2018 via mobiele applicatie

Een hotel met een thema: literair en dan nog wel James Joyce. Een onverwacht mooi hotel op een onverwachte plek, net buiten het centrum, maar toch alles op loopafstand. Goed verzorgde kamers, alles in het hotel is op elkaar afgestemd. Het ontbijt is ook prima verzorgd, uiteraard Illy cafe, we zijn tenslotte in Trieste. Alles in overvloed en de bediening is vlot en vriendelijk, evenals de mensen aan de balie. Parkeren is geen probleem, er is een regeling met een aantal parkeergarages, zoals het ernaast gelegen Spar. De kamers zijn ook heerlijk koel, wat bij 35 graden geen luxe is. Echt een heerlijk plek.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Huib52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VictoriaTrieste, Responsabile relazioni con la clientela van Victoria Hotel Letterario, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Huib52,
thank you so much for your gorgeous words of appreciation. So happy you completely enjoyed the hotel, its Staff and you could also note that we are a literary hotel, dedicated to James Joyce and in honour of the huge literary tradition of Trieste. Have you ever heard of TRIESTE AND THE MEANING OF NOWHERE by Jan Morris? It's the perfect reading to really understand Trieste's charm. I sincerely recommend it.
If you would like to come back, to get the best offer, you would just need to text us via WhatsApp or Messenger as you find on our website: hotelvictoriatrieste . com
Kind regards from the city of Illy coffee,
Daniela


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2018

Prachtig ingericht, gemoderniseerd en centraal bij het centrum gelegen hotel, waarbij tijdens de laatst uitgevoerde renovatie rekening is gehouden met de uitstraling van het oude pand. Vanwege de centrale ligging bij het centrum een adres om enkele dagen te verblijven voor het bezoeken van de stad. (Meerdere)Parkeervoorzieningen zijn op korte afstand aanwezig. De kamers zijn niet groot maar voldoende en goed ingericht met een moderne badkamer. Het hotel biedt enkel ontbijt voorzieningen aan. Deze en de algemene service verlening zijn meer dan uitstekend.

Datum van verblijf: juli 2018
Bedank Ton D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VictoriaTrieste, Responsabile relazioni con la clientela van Victoria Hotel Letterario, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Ton D,
thank you so much for your kind words of appreciation. Actually we have our private parkig garage just next to the hotel at the daily rate of 16 euro. Yet, if you book directly with us at the phone or via email, you can get it at 13 euro with complimentary minibar in room.
Looking forward to welcoming you once again,
Daniela

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken