Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Novotel Bologna Fiera
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Fiera Hotel(Bologna)
Hotel bekijken
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Savhotel(Bologna)
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
AC Hotel Bologna(Bologna)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.285)
Beoordelingen filteren
1.285 resultaten
Waardering van reizigers
348
661
192
54
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
348
661
192
54
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.285 beoordelingen
15 november 2016 beoordeeld

Het hotel is gelegen vlakbij de snelweg en in de directe omgeving van een grootschalig winkelcentrum. De kamers zijn niet al te groot, maar schoon en met een prima badkamer. Het ontbijt was zeker voor Italiaanse begrippen uitstekend.

Kamertip: Geen voorkeur
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Erik v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WelcomeBo, Responsabile reception van Novotel Bologna Fiera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 november 2016
Google-vertaling

Dear Erik ,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Bologna Fiera.
Thank you for your kind feedback, and we hope to see you again soon for another magnifique journey with us.

Sincerely,
Laura Grillo
Front Office Manger

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2016 beoordeeld

Kamertip: Wij hadden een gezinskamer. Deze was prima en groot genoeg voor ons drieën.
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
WelcomeBo, Responsabile reception van Novotel Bologna Fiera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 september 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
20 augustus 2016 beoordeeld

We hebben inmiddels veel Novotels bezocht en dit is één van de meest luxueuze. De ontvangst is professioneel vriendelijk. De kamer is precies zoals anders Novotel-kamers, schoon en ruim genoeg, badkamer schoon en met bad én inloopdouche. Er is een groot zwembad met toezicht en men heeft er wordt je bij de entree van het zwembad een badlaken aangereikt.

Het ontbijt is zoals altijd heel goed. We hebben er 's avonds ook gegeten, de keuken was goed, de bediening echter misplaatst arrogant, heel vreemd en ook niet professioneel.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marion vd S v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WelcomeBo, Reception van Novotel Bologna Fiera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Marion,

first of all I would like to thank you for sharing with all of us your positive feedback about your Stay at our Novotel Bologna Fiera!
We are pleased to know that you enjoyed your stay with us and we do hope to have soon a new occasion to give you our warm welcome back at our Hotel.
Best Regards,

Alice -Front Office-

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De kamers waren schoon. Het zwembad is prima, geopend vanaf 15.00 uur. Locatie is snel bij het centrum van Bologna. Lekker is het continental ontbijt. Er bestaat een familie tarief waarbij tweede kamer voor half geld, daarvoor moet je wel even met het hotel mailen. Ook met 3 kinderen een goed adres voor kort verblijf in Bologna of als overnachting op doorreis.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Pieter T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WelcomeBo, Responsabile reception van Novotel Bologna Fiera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for taking the time to inform us about your experience following your stay at our hotel.
My team and I are really grateful for your kind words of appreciation, which encourage us to keep up our efforts, ensuring the service we provide always meets your expectations.
We look forward to welcoming you back soon.
Yours sincerely,

Laura Pillari
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2016 beoordeeld

2 kamers geboekt voor 3 nachten, waarvan 1 gehandicapte kamer.
In de gehandicapte kamer was de badkamer NIET TOEGANKELIJK. Er stond een bad in, geen douche. Voor iemand in een rolstoel is het onmogelijk om in een bad te stappen;
Men probeerde een bad lift (de batterijen waren plat).
's anderendaags was dit opgelost, maar toch een gehandicapte zich niet zelfstandig behelpen.
Novotel Bologna , is vernieuwd, in het oude, hebben we zeker 4 x overnacht en telkens was de gehandicapte kamer in orde. Dit hotel is nieuw en het kan toch niet dat men hier geen rekening mee houdt.
Ik wil gerust een foto doorsturen waar je de badkamer kan op zien.
Ook het ontbijt is niet meer goed zo als vroeger.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Rik S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WelcomeBo, Responsabile reception van Novotel Bologna Fiera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2016
Google-vertaling

Dear guest
Thank you for taking the time to inform us about your experience concerning your stay.
We regret the standards of services didn't meet your expectations and we ask you to accept our most sincere apologies.
We would like to reassure you we have already put in place the necessary measures to guarantee that the standard meets your expectations. We are ready to welcoming you again upon your next stay, trying then to regain your confidence.

Yours sincerely,

Laura Pillari

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken