Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (687)
Beoordelingen filteren
687 resultaten
Waardering van reizigers
346
242
61
22
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
346
242
61
22
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 687 beoordelingen
Beoordeeld op 16 augustus 2018 via mobiele applicatie

Pluspunten:
Zeer centrale ligging.
Vriendelijk welkom.
Hulp bij parkeren.
Goede airco.
Prima bed.
Fijne grote handdoeken.

Minpunten:
Het hotel oogt oud en versleten.
Badkamer is krakkemikkig.
Truttige inrichting met tal van verzamelingen.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank X5750GFmelanieh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giuseppe G, Proprietario van Il Canale Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Melanie,

thanks for having time to write a review for us!

We are sorry if you didn't like our style, but we want to specify that everything you saw here is sought and precious; the vintage is something that you like or not like, so we understand if you didn't appreciate it.

Anyway we are happy that you found positive aspects and we hope that your staying here was all in all good.

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 januari 2018

Heel knus hotel met vriendelijk personeel. Wat ons erg tegenviel was dat de kamer heel erg gehorig was! Als de "buren" aanwezig waren konden we hen of hun televisie vrijwel letterlijk volgen. Met een huilende baby naast ons de eerste nacht was dat geen pretje! We hebben om een minder gehorige kamer gevraagd. (wij hadden kamer 30 op de bovenste verdieping) Dat was niet mogelijk; de andere kamers waren allemaal nog veel gehoriger werd verteld; aangezien die allemaal meer (boven) "buren" hadden.
Opvallend genoeg viel het geluid van buiten; vanuit de stad heel erg mee; met het raam open slapen was geen enkel punt.
De kamer was ruim en schoon. De douche was wel erg klein en niet constant van temperatuur.
Het uitzicht vanuit onze kamer was helaas niet op "het kanaaltje", maar op een binnenplaats waar gerookt mocht worden. Als dat gedaan werd rook je dat helaas tot in onze kamer.
Hotel ligt in een wat ongezellig steegje, maar wel heel dichtbij de grote winkelstraat en het centrum; de lokatie is prima.
Het ontbijt was niet heel erg uitgebreid, maar er was voldoende keuze. De verse croissants waren heerlijk evenals de kaas en ham. En op twee ochtenden verse ananas. De cappuccino werd vers gezet door een hele vriendelijke dame in het keukentje en was heel erg lekker!

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Annemarie_NV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giuseppe G, Proprietario van Il Canale Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2018
Google-vertaling

Dear Annemarie,

thanks for the time spent for us writing something about our Hotel.
We are sorry about the noise in your room. Certainly more "isolated" rooms were already occupated, otherwise we'd have changed your room.
Thanks also for informing us about the problem of the smoke and the shower, so we were able to resolve these problems and hope you can come again here to check our improvement!

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2017

Goed gelegen hotel, vlakbij de centrale as Via dell'indepenzia. Rustige kamers, goede bedden. Erg vriendelijk, persoonlijk onthaal. Goed ontbijt. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook handig: vlakbij is een parkeergarage.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mark S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giuseppe G, Proprietario van Il Canale Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2018
Google-vertaling

Thanks Mark for your review!

We are so happy that you spent a good time here and hope to have you like our guest again as soon as possible!

We wait for you!

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel zit in mijn hart. Guiseppe is zo'n aimabele uitbater ... hij vond eenn plekje voor onze fietsen, op mijn verjaardag toverde hij last minute een torta gelato tevoorschijn en bij het afscheid kregen we een fles wijn voor de picknick die we gingen doen. Voorts hield ik van de inrichting, van het ongebleekte toiletpapier en de ligging was ook nog eens geweldig goed.
Bedankt voor dit heerlijke verblijf.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank AnneliesCl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2017

Wat hebben we weer genoten!! Dit was de tweede keer dat wij bij Guiseppe te gast waren. Hij zorgt voor een hele fijn sfeer, zeer persoonlijk. Wij waren hier vorig jaar ook tijdens Cosmoprof en Guiseppe wist nog dat ik niet zo hou van centrale verwarming. Hij had er voor gezorgd dat die uit stond.We kregen een heerlijk doos lekkers. We kwamen met drie vriendinnen/collega's, zonder het te vragen had hij er voor gezorgd dat de bedden apart waren opgemaakt. We werden verwelkomt als oude vrienden. Het hotel ziet er heel gezellig uit. Guiseppe heeft voor iedere verdieping een ander thema, heel origineel. Zijn verloofde Francesca zorgt voor een heerlijk ontbijtje. Voor ons is dit a home away from home. Tot volgende jaar Ciao e Bacci Jackie

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank O7415BOjackieb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giuseppe G, Responsabile relazioni con la clientela van Il Canale Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2017
Google-vertaling

Dear Jackie,
thank you very much. We are happy that every time you comein bologna in our hotel you feel comfortable and you feel at home. This is the reason that makes us work hard always with a smile on the lips. See you next time!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken