Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Amadeus Hotel
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Flyon Hotel(Bologna)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
La Pioppa(Bologna)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel EMI(Calderara di Reno)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Brianza(Calderara di Reno)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Grand Hotel Elite(Bologna)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (743)
Beoordelingen filteren
743 resultaten
Waardering van reizigers
161
345
163
54
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
161
345
163
54
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 743 beoordelingen
20 mei 2017 beoordeeld

Dit hotel is uitstekend gelegen door de (gratis) parkeergelegenheid en de bus-(schuin tegenover het hotel) of trein-(10 minuten lopen naar station Borgo Panigale, enkeltje Euro 1,50) verbinding met het centrum. Kamers zijn schoon en ruim, wel iets gedateerd en douchen in bad. Ontbijt voor Italiaanse begrippen ruime keuze.

Kamertip: Kamer achterzijde ivm de zon, airco werkt niet optimaal.
  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank hansjwm2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2017
Google-vertaling

Dear guest,
thank you for your review.
We are very glad you enjoyed your stay with us.
The Hotel Amadeus is strategically located to visit the most important areas of the city.
We are also happy to read your positive comment about our tasty breakfast.
We look forward to welcoming you again during your next visit to Bologna.

Best Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2016 beoordeeld

dit is een verouderd hotel in een opgefrist kleedje. De inrichting was proper maar zeer standaard. Totaal geen gezelligheid, veel te grote kamers die zeer leeg lijken. Ligging in een mistroostige wijk aan de buitenrand van het centrum. Niet centraal gelegen. Het ontbijt was zonder passie en karig.

  • Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Hubert B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,
thank you for your time to write your review.
We are disappointed to read your comment and your score about our Hotel.
The Hotel Amadeus offers large and comfortable rooms adapted to the needs of our guests. The location of our hotel is absolutly strategic, in fact we are next to the airport of Bologna and to the museum and factory of the famous motorcycle brand Ducati, besides Bologna downtown is easily to reach in a few minutes with the car or with the public transports.
The international breakfast offers the possibility to choose between different products, for any particular request you can directly contact the staff in the breakfast room.
Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede onderhouden kamers met koelkast goede douche en lekker schoon.
Ontbijt was ook kei goed.
Personeel ook heel behulpzaam met het vinden van een goed restaurant in de buurt
Toen Wij er waren was het restaurant in het hotel dicht,we hebben toen om de hoek gegeten in een klein restaurant.
Parkeerplaats onder het hotel lekker uit de zon en gratis en bewaakt.
Wij komen zeker nog een keer terug

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank micheltattoo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Michel,
Thank you so much for taking the time to share your feedback following your recent stay with us.
We are delighted you appreciated our staff and our service, found the room clean and enjoyed our breakfast.
We are sorry you found our Restaurant closed, it might be a good reason to come back!
Once again thank you for your feedback.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Grote kamer. Mijn uitzicht was op een paar planken aan de voorkant van het hotel. Verder een goed verzorgde kamer. De badkamer is niet groot en ik moest douchen in het bad. Het instappen was erg krap. Makkelijk is de doorsteek naar het restaurant.

Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
Bedank loskaje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2016
Google-vertaling

Dear guest, thank you for your review. We're very pleased that you enjoyed our large and comfortable room. The shortcut to the restaurant is very easy.
Thank you also for your advices.
We hope you come back soon to the Hotel Amadeus.
Best Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk onthaal, nette en schone kamers, hond vriendelijk, goed ontbijt, vriendelijk personeel en dichtbij de snelweg. Goede prijs kwaliteit verhouding. Verbleven voor 1 nacht op doorreis naar zuid Italië.

Verbleef: april 2015, reisde met een partner
Bedank Diewerke B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 maart 2016
Google-vertaling

Dear guest,Thanks for your review on TripAdvisor. We're pleased that you has appreciated our rooms and service.
We hope you come back soon at our hotel also to visit Bologna. Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken