Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Net hotel met goed prijs kwaliteitverhouding”
Beoordeling van Amadeus Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 9 websites!
Amadeus Hotel
Beoordeeld als nr. 45 van 102 hotels in Bologna
25 juni 2017 beoordeeld

Wij hadden een kamer voor één nacht. Het hotel licht dichtbij het vliegveld en heeft een parkeergarage waar je gratis je auto kunt parkeren. De inrichting van het hotel is wat gedateerd, maar alles ziet er netjes uit. De kamer was ruim, het bed lag lekker en de douche was goed. Bij het ontbijt was er veel keuze.

  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Michiel J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juni 2017
Google-vertaling

Dear guest,
thank you for your feedback on TripAdvisor.
We are very glad you enjoyed your stay with us and our comfortable rooms.
We look forward to welcoming you again.

Best Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (651)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 651 beoordelingen

20 mei 2017 beoordeeld

Dit hotel is uitstekend gelegen door de (gratis) parkeergelegenheid en de bus-(schuin tegenover het hotel) of trein-(10 minuten lopen naar station Borgo Panigale, enkeltje Euro 1,50) verbinding met het centrum. Kamers zijn schoon en ruim, wel iets gedateerd en douchen in bad. Ontbijt voor Italiaanse begrippen ruime keuze.

Kamertip: Kamer achterzijde ivm de zon, airco werkt niet optimaal.
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank hansjwm2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2017
Google-vertaling

Dear guest,
thank you for your review.
We are very glad you enjoyed your stay with us.
The Hotel Amadeus is strategically located to visit the most important areas of the city.
We are also happy to read your positive comment about our tasty breakfast.
We look forward to welcoming you again during your next visit to Bologna.

Best Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2016 beoordeeld

dit is een verouderd hotel in een opgefrist kleedje. De inrichting was proper maar zeer standaard. Totaal geen gezelligheid, veel te grote kamers die zeer leeg lijken. Ligging in een mistroostige wijk aan de buitenrand van het centrum. Niet centraal gelegen. Het ontbijt was zonder passie en karig.

  • Verbleef: September, 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Hubert B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,
thank you for your time to write your review.
We are disappointed to read your comment and your score about our Hotel.
The Hotel Amadeus offers large and comfortable rooms adapted to the needs of our guests. The location of our hotel is absolutly strategic, in fact we are next to the airport of Bologna and to the museum and factory of the famous motorcycle brand Ducati, besides Bologna downtown is easily to reach in a few minutes with the car or with the public transports.
The international breakfast offers the possibility to choose between different products, for any particular request you can directly contact the staff in the breakfast room.
Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede onderhouden kamers met koelkast goede douche en lekker schoon.
Ontbijt was ook kei goed.
Personeel ook heel behulpzaam met het vinden van een goed restaurant in de buurt
Toen Wij er waren was het restaurant in het hotel dicht,we hebben toen om de hoek gegeten in een klein restaurant.
Parkeerplaats onder het hotel lekker uit de zon en gratis en bewaakt.
Wij komen zeker nog een keer terug

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
Bedank micheltattoo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Michel,
Thank you so much for taking the time to share your feedback following your recent stay with us.
We are delighted you appreciated our staff and our service, found the room clean and enjoyed our breakfast.
We are sorry you found our Restaurant closed, it might be a good reason to come back!
Once again thank you for your feedback.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Grote kamer. Mijn uitzicht was op een paar planken aan de voorkant van het hotel. Verder een goed verzorgde kamer. De badkamer is niet groot en ik moest douchen in het bad. Het instappen was erg krap. Makkelijk is de doorsteek naar het restaurant.

Verbleef: Juni, 2016, reisde voor zaken
Bedank loskaje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2016
Google-vertaling

Dear guest, thank you for your review. We're very pleased that you enjoyed our large and comfortable room. The shortcut to the restaurant is very easy.
Thank you also for your advices.
We hope you come back soon to the Hotel Amadeus.
Best Regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk onthaal, nette en schone kamers, hond vriendelijk, goed ontbijt, vriendelijk personeel en dichtbij de snelweg. Goede prijs kwaliteit verhouding. Verbleven voor 1 nacht op doorreis naar zuid Italië.

Verbleef: April, 2015, reisde met een partner
Bedank Diewerke B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 maart 2016
Google-vertaling

Dear guest,Thanks for your review on TripAdvisor. We're pleased that you has appreciated our rooms and service.
We hope you come back soon at our hotel also to visit Bologna. Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2015 beoordeeld

Geboekt op basis van de positieve reviews op de site. Ondanks de zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie, waren de kamers voor ons reden om direct na aankomst om te boeken naar een ander hotel, ook al was het slechts voor één nacht. Het is zeer gedateerd, de wanden flinterdun, antieke en vieze airco, vieze rolluiken die doen denken aan een gevangenis en wat ons betreft zeker geen vier sterren waardig. Al met al een armetierige uitstraling.
Wel schoon en nogmaals zeer vriendelijke ontvangst.

  • Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank traveler192192
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERVIZI0_CLIENTI, Responsabile relazioni con la clientela van Amadeus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2015
Google-vertaling

Thank you for your review, we are sorry that your experience at our hotel was not up to your expectations.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Bologna bekeken
Borgo Panigale
My One Hotel Bologna
My One Hotel Bologna
nr. 29 van 102 in Bologna
457 beoordelingen
Borgo Panigale
Hotel Bologna Airport
Hotel Bologna Airport
nr. 38 van 102 in Bologna
1.150 beoordelingen
San Donato
Hotel Cosmopolitan Bologna
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Reno
Hotel Maggiore
Hotel Maggiore
nr. 20 van 102 in Bologna
621 beoordelingen
Panorama Hotel
nr. 30 van 102 in Bologna
267 beoordelingen
Grand Hotel Elite
nr. 48 van 102 in Bologna
1.234 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Amadeus Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Amadeus Hotel

Adres: Via Marco Emilio Lepido 39, 40132 Bologna, Italië
Locatie: Italië > Emilia-Romagna > Province of Bologna > Bologna
Voorzieningen:
Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 20 romantisch hotel in Bologna
Nr. 29 luxe hotel in Bologna
Nr. 39 zakenhotel in Bologna
Prijsklasse: € 52 - € 325 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Amadeus Hotel 4*
Aantal kamers: 103
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, Agoda en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Amadeus Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Amadeus Hotel Bologna

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding