Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.156)
Beoordelingen filteren
1.156 resultaten
Waardering van reizigers
242
406
280
147
81
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
242
406
280
147
81
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.156 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juli 2017 via mobiele applicatie

Met het gezin overnacht in NH hotel Ancona. Prima verblijf gehad. We hadden 2 kamers geboekt en die werden aan elkaar geschakeld waardoor het een familienamen werd. Kamers zijn schoon en voorzien van lekkere bedden. Wat echt ontbreekt een is bar in het hotel. Verder gratis parkeren.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Wielie W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gabriele P, Direttore van NH Ancona, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Wielie,
I would like to take this opportunity to thank you for choosing Nh Ancona for your stay as well as for taking time to share your extraordinary Nh Guest Experience with us.
I’m glad that your stay lived up your expectations and that our Staff made you feel a family also if you were far from home. It means that we accomplished our task to make you feel at ease and cuddled and to make you live a unique and unforgettable experience, taking care of your needs and requests.
Our parking is free and is situated just in front of our hotel, giving our Guests the possibility to leave their car there and enjoy the city by taking a short walk into the city centre avoiding the stress due to parking issues.
Thank you again for sharing your feedback, my Staff and I hope to welcome you and your family again in our hotel in order to have the possibility to try our bar and restaurant service!
Gabriele P.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2016

mooi gelegen op een heuvel niet ver van het centrum van Ancona.
Je kunt er mooi over de haven uitkijken. het personeel is er erg vriendelijk.
Het restaurant is erg goed en het ontbijt erg uitgebreid.
de kamers zijn echter redelijk verouderd.

Kamertip: hoe hoger hoe mooier het uitzicht.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 11robert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gabriele P, Direttore van NH Ancona, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 november 2016
Google-vertaling

Dear Mr Robert,
I am really thankful and proud of your nice words.

All the staff, from reception and restaurant to maintenance and housekeeping, is daily active to take care of our Guests in the most extraordinary way!

We aim to make you feel like at home…with a different view! As you said our hotel is on the top of a hill and our Guests can enjoy a breathtaking view on the sea.

Furthermore I am glad you appreciated our chef menus and our breakfast offer, both full of flavour and passion.

So…see you soon again in Ancona, of course!

Gabriele P.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2016

Dit hotel is een beetje vergane glorie maar hierdoor heeft het wel iets charmant. De kamers zijn ruim voor een driesterrenhotel en er is voldoende parkeerplaats voor het hotel dat uitkijkt op de haven. Het verrassend mooie stadscentrum is op loopafstand.
Het ontbijt is correct en prijs/kwaliteit is zeer goed.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank peterfoubert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GiuseppePappalardo, Direttore van NH Ancona, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2016
Google-vertaling

Dear Peter,
thanks for choosing Nh for your stay in Ancona.

I use to read a lot of feedback, even here on tripadvisor, a lot of those talkink about building… but surely this is the first time I read it in a so romantic words "vergane glorie", I’m surprised and I thaNk you for the effort to find out this new description creating a match beetwin the past and the present.

I am happy you enjoyed thE tastes of our buffet breakfast, everyday available from 7.00 to 10.00, on Saturday untill 11, and on Sunday even up to 12!!
The position: on the top of the hill for a breathtaking view and close to the center where to spend a nice eveninig.

Hoping to see you again, my warm regards,
Giuseppe P.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juni 2016

Bijzonder netjes allemaal. Een beetje 'klassiek chique'. Zeer gunstig gelegen voor zowel de stad als de haven. Auto staat op eigen grond voor de deur. Vriendelijke en persoonlijke ontvangst aan de receptie. Kamer (240) is ruim en comfortabel. Badkamer met bad idem. Ontbijt is zeer goed en uitgebreid verzorgd. Restaurant was deze keer ook voor diner gepend: perfect gegeten.
Jammer dat je er op voorhand niet van uit kunt gaan dat het restaurant geopend is. Wifi is wel heel erg beperkt: verzenden van documenten (foto's) gaat nauwelijks.

Kamertip: Vraag een kamer aan de voorzijde: havenzicht! De kamers aan de achterzijde hebben een oninteressant uitzicht.
  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Henk v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GiuseppePappalardo, Direttore van NH Ancona, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juni 2016
Google-vertaling

Dear Henk,
thanks for have been our guest and thank you for your comment.

I really appreciate your words and I am so glad you enjoyed your stay at Nh Ancona.

Sorry about the wifi, but I am happy to let you know that we have just improved it!

I hope to see you soon again.

Kind regards,
Giuseppe P.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juni 2015

Zeer vriendelijk personeel, ruime kamers, eigen parking, uitgebreid ontbijt. Rustig gelegen op wandelafstand van het centrum van Ancona. Van hieruit kan je de ganse mooie streek " de Marche" bezoeken.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Achtergael
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken