Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (726)
Beoordelingen filteren
726 resultaten
Waardering van reizigers
286
266
100
43
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
286
266
100
43
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 726 beoordelingen
25 november 2015 beoordeeld

Afgelopen lente ben ik naar Rome geweest voor de eerste keer en dit hotel heeft de perfecte locatie om de stad goed te leren kennen. Dicht bij de tuinen en dicht bij het Popolo plein. Daarnaast zit er links tegenover een heerlijk truffel restaurant genaamd: Ad Hoc wat zeker een aanrader is! Reserveren is vereist!

Verbleef: mei 2015
Bedank Maartje L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2014 beoordeeld

We zijn de afgelopen week met 4 personen in Rome geweest in hotel Residenza di Ripetta, perfecte ligging aan de Piazza di Popolo, geweldig vriendelijk en behulpzaam personeel, heel goed ontbijt in de binnentuin en goed restaurant. Mooie en ruime kamers. Het hotel heeft binnen een geweldige sfeer. Hotel is een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Kamertip: Superior kamers zijn geweldig.
  • Verbleef: augustus 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Joepmarl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
S_Annibali-GM, Group Operations Director van Residenza di Ripetta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 september 2014
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you for the positive review regarding the Residenza di Ripetta, particularly its location, ambiance and breakfast. I do hope we can welcome you back to Rome in the future.

With best wishes
Andrew Jamieson
Group Operations Director TDA Capital Ltd
on behalf of Niquesa Hotels & Residences (formerly Royal Demeure)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2014 beoordeeld

Mijn vriendin Claudia en ikzelf christa zijn een viertal dagen in Rome geweest in hotel ripeta dit hotel aan de piazza di. Popolo heeft een Super lokatie heel centraal ,ontbijt heel goed heel vriendelijk en behulpzaam personeel een aanrader.zeker voor herhaling vatbaar

Verbleef: maart 2014, reisde met vrienden
1  Bedank Freddy D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
S_Annibali-GM, Direttore van Residenza di Ripetta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2014
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for sharing your opinion concerning your stay in our Hotel on Tripadvisor.
We look forward to welcoming you back soon in the Eternal City.

Sincerely Yours

Samuele Annibali
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 maart 2013 beoordeeld

Stijlvol hotel in het centrum van Rome met prachtige duplex kamer, met aparte zitruimte en kleine keuken. Goede matras en lekker rustig s'nachts. Ontbijten kan je buiten in de binnentuin. Het hotel ligt op een boogscheut van een prachtig plein waar altijd iets te beleven is.

  • Verbleef: juni 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Yvonne S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
S_Annibali-GM, Direttore van Residenza di Ripetta, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2013
Google-vertaling

Dear Guest,

we wish to thank you for having chosen the Residenza di Ripetta for your roman holidays. We are pleased to learn that you appreciated our suites and the style and the tranquillity of our hotel, and we look forward to welcoming you back to the eternal city!

Truly Yours

Samuele Annibali

General Manager

Residenza di Ripetta

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
26 maart 2010 beoordeeld

Het hotel ligt net van Piazza del Popolo - op 2 min. loopafstand.
Via Ripetta loopt in feite naar de Piazza.
De straat is ook parallel aan Via del Corso, Via del Babuino (de straat die bij de Spaanse Trappen begint en tot Piazza del Popolo loopt).
Dit betekent dat de Spaanse Trappen, de Trevifontein en het Pantheon allemaal binnen 10/20 min lopen liggen.
Ook Piazza Venezia en het Colosseum liggen op loopafstand (20/30 min).
Het hotel is zeer schoon en heeft zeer ruime kamers wat niet gewoon is voor goede centrale hotels in Rome.
Onze groep bestond uit 2 volwassenen en 2 kinderen (12 en 8) en we hadden een zeer grote kamer met slaapbank, grote eettafel, kleine keuken en een tweede grote slaapkamer.
Het ontbijtbuffet was heel goed met een mix van Engels (spek, eieren en worst) en continentaal.
Het receptiepersoneel was erg behulpzaam en sprak ook Engels.

Bedank SLM_Malta
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken