Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (854)
Beoordelingen filteren
853 resultaten
Waardering van reizigers
387
348
70
27
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
387
348
70
27
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 853 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juli 2013

We werden heel gastvrij ontvangen door gastheer Marco. Dit familiehotel straalt warmte uit. De kamers zijn groot, heel proper, met safe, tv en internet en een nieuwe badkamer.
Het ontbijt is echt goed. Geniet zeker van de cappuccino!
De individuele airco kan ondersteund worden met een heerlijke geluidloze lamp met ventilator.
Het hotel heeft een prima stadplan waarmee je de stad Rome kan ontdekken. De metro ligt vlakbij, station Termini ook (geen taxi nodig). Via Nationale brengt je door heel de stad, langs via Cavour sta je in geen tijd bij het colosseum.
Via een mailtje haalt het hotel u af aan de luchthaven (50 euro) en brengt je ook terug. Kamers moeten tegen 11 uur ontruimd worden, maar je bagage kan je de rest van de dag nog stockeren.
Kortom een perfect adres enkele straten buiten de drukke straten van Rome zelf.

  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Koentje33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juli 2013

Geachte klant, Dank u voor het kiezen van het Hotel Dorica in Rome en voor het geven van uw eigen bijdrage.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2013

Wij verbleven 1 week in dit hotel en we hebben genoten! Prima kamer met iedere dag schone handdoeken en een schoon opgemaakt bed. Uitstekend ontbijt dat naar wens kon worden uitgebreid. Vriendelijk, vrolijk en gastvrij personeel dat altijd bereid was tot extra service. De locatie was uitstekend, op loopafstand van station Termini of bezienswaardigheden. Prima verbindingen met metro en bus.

  • Verbleef: april 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Cora v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 mei 2013

Geachte klant, Dank u voor het kiezen van het Hotel Dorica in Rome en voor het geven van uw eigen bijdrage.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2013

Hotel Dorica is een eenvoudig maar kraaknet hotel met uitzonderlijk vriendelijk personeel en u word dadelijk op al uw vragen en wensen bediend.Is ideaal gelegen op wandelafstand van de bezienswaardigheden.Ontbijt is niet uitgebreid maar alles vers.In de buurt uitstekende restaurants en bars voor een lekkere capucino en espresso.

  • Verbleef: maart 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Salud H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2013

Geachte klant, Dank u voor het kiezen van het Hotel Dorica in Rome en voor het geven van uw eigen bijdrage.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2013

Prima ligging van het hotel, alles is op loopafstand. Ruime en nette kamer met leuk uitzicht op een mooi plein. Geen last gehad van de straat. Gastvrij.
TIP als je met de auto komt. Parkeren in Rome is verschrikkelijk, minimaal 30 euro per dag. Hotel Dorica heeft zelf geen parkeerplaats en verwijst je naar een ander hotel waar je kan parkeren, maar dit zijn oplichters. Parkeer in het grote parkeerhuis van het Termini treinstation voor ongeveer 18 euro per dag. Een kwartier lopen vanaf het hotel.

  • Verbleef: juli 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Touss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 maart 2013

Geachte klant, Dank u voor het kiezen van het Hotel Dorica in Rome en voor het geven van uw eigen bijdrage.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2012

Wij waren in Rome voor 4 dagen. Dit hotel is ideaal gelegen, op wandelafstand van bezienswaardigheden, winkels, restaurants en de metro. Wij waren met een groep van 5 gezinnen, met 2 kleine kinderen. Het hotel was zeer gastvrij. Ontbijd niet echt gevarieerd maar meer dan voldoende en lekker. De kamers verschillen allemaal in grootte, en bij de meeste zijn de badkamers aan de kleine kant. Alles was echter echter zeer proper. Hotel bedienden en eigeeaar waren zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Kamertip: Een kamer niet aan de traatkant is rustiger maar dan is er geen uitzicht. De twee kamers die wij daar hadden, hadden ook een grotere badkamer.
  • Verbleef: december 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marc V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 december 2012

Geachte klant, Dank u voor het kiezen van het Hotel Dorica in Rome en voor het geven van uw eigen bijdrage.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken