Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Dorica
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Hotel bekijken
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
iQ Hotel Roma(Rome)
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel Opera Roma(Rome)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
  • Inclusief ontbijt
  • Roomservice
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (843)
Beoordelingen filteren
843 resultaten
Waardering van reizigers
383
342
70
27
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
383
342
70
27
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 843 beoordelingen
5 mei 2012 beoordeeld

Prima hotel in het centrum van Rome.
Wij verbleven hier met onze 2 kinderen van 14 en 16 jaar.
Goede service.
Wij zijn hier 4 nachten gebleven. De eerste nacht moesten we wel wat wennen aan het verkeer.
Hele schone kamers. Prima ontbijt en het personeel is erg gastvrij.
De laatste dag nog heerlijk in de stad gelopen en konden we voor ons vertrek nog gebruikmaken van een badkamer.

  • Verbleef: Mei, 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kees G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2012
Google-vertaling

Dear Customer, we thank you for choosing Hotel Dorica of Rome and for writing your impression on our service. Thanking you again, we hope to see you one more time in Rome.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2012 beoordeeld

Hotel Dorica is een prima hotel om vandaaruit Rome te verkennen. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van het hoofdstation Roma Termini. Marco, Mario en alle andere medewerkers van hotel Dorica doen hun uiterste best om het naar je zin te maken. De kamers zijn keurig schoon en kijken uit op het Piazza Viminale waar het altijd gezellig druk is. En, dat moet gezegd worden, is ook wel eens binnenskamers te merken. De bedden liggen perfect, en s morgens krijg je een héérlijk ontbijt geserveerd. Kortom, een aanrader!

  • Verbleef: April, 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank TonvhHummelo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 mei 2012
Google-vertaling

Dear Customer, we thank you for choosing Hotel Dorica of Rome and for writing your impression about our service.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2012 beoordeeld

Net Terug na 5 dagen in Rome, hotel Dorica is echt een aanrader! We zijn zeer gastvrij ontvangen, schone kamer, we hadden vooraf een rustige kamer gevraagd en deze was keurig verzorgd, uitzicht op Piazza Viminale. Op loopafstand van station Termini zodat alles lopend te bereiken is. Heerlijk ontbijt met verse broodjes en lekkernijen en natuurlijk een cappucino. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.

Kamertip: Kamer met uitzicht op Piazza Viminale
  • Verbleef: April, 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wim D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 april 2012
Google-vertaling

Dear Customer, we really thank you for choosing Hotel Dorica of Rome and thank you for writing about your impresson that always help us for improving our job.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2011 beoordeeld

Prijs/kwaliteit excellent. En uitstekend gelegen om Rome te verkennen.

  • Verbleef: November, 2011, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank goreux_jose
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 november 2011

Geachte klant Hartelijk dank voor het kiezen van Hotel Britannia Rome.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2011 beoordeeld

Goede ligging nabij centraal station Termini, vriendelijk onthaal, schone kamers, rustige buurt met veel restaurants tegen goede prijs.

  • Verbleef: Oktober, 2011, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
Bedank Ilse D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 november 2012

Geachte klant, Dank u voor het kiezen van het Hotel Dorica in Rome en voor het geven van uw eigen bijdrage.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken