Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“rome hotel dorica”
Beoordeling van Hotel Dorica

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 6 websites!
Hotel Dorica
Beoordeeld als nr. 377 van 1.270 hotels in Rome
Certificaat van uitmuntendheid
23 oktober 2011 beoordeeld

fijn ,schoon hotel. ruime kamer voor drie personen. Receptie vriendelijk en behulpzaam
ontbijt zou wat uitgebreider mogen.

Verbleef: Oktober, 2011, reisde met familie
Bedank paul b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 november 2011

Geachte klant Hartelijk dank voor het kiezen van de Hotel Dorica Rome en voor zijn advies altijd heel belangrijk voor ons.

MARCO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (833)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

21 - 27 van 833 beoordelingen

19 oktober 2011 beoordeeld

Prijs/kwaliteit is uitstekend, ligging is misschien nog wel beter (een zijstraat van misschien wel de meest centrale weg van Rome). Metro Republicca op 250 mtr. Gastvrijheid van het hotel is super, kamers zijn keurig schoon en ontbijt is voor Italiaanse begrippen meer dan prima...

Je voelt je direct thuis!

  • Verbleef: Oktober, 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 november 2011

Geachte klant Hartelijk dank voor het kiezen van Hotel Dorica Rome. Uw mening is erg belangrijk voor ons.

MARCO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2011 beoordeeld

Prima centraal gelegen hotel, met goede uitvalmogelijkheden naar diverse bezienswaardigheden.
Marco en de overige stafleden zijn zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam.
Goed Italiaans ontbijt en iedere dag perfecte schoonmaak op de kamer met dagelijks schoon beddengoed en handdoeken.

Al met al een toppertje waar ze zeker terug gaan keren bij ons volgende bezoek aan Rome.

Kamertip: Kamers aan de voorkant een mooi uitzicht op het miniseriegebouw.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Martijn P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 november 2012

Geachte klant Hartelijk dank voor het kiezen van Hotel Dorica Rome. Uw mening is erg belangrijk voor ons.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
10 augustus 2011 beoordeeld

Dorica is een leuk klein hotel zonder franje.
We vonden het fijn dat alles werkte, van de airconditioner tot de badkamer/douche.
Onze kamer is comfortabel en schoon.
De gratis Wi-Fi werkte ook prima.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
We liepen van Termini naar het hotel.
Kostte ons minder dan 10 minuten.
Als u rechtsaf slaat bij het verlaten van het hotel en een klein kwartiertje rechtdoor blijft lopen, sta je aan de top van de Spaanse Trappen!
Sla linksaf en na 2 minuten lopen staat u voor de Santa Maria Maggiore, één van de echt oude kerken in Rome.
Hotel Dorica is echt heel mooi gelegen en biedt waar voor je geld.
We komen weer terug!

1  Bedank Mamog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 november 2012
Google-vertaling

Dear Customer, thank you for your kind review. We always try to give all our best, for enjoy your stay at the Hotel, with professional manner.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2011 beoordeeld

Een mooi en goed *** hotel, gelegen aan het Viminale plein in Rome. Het is 10 minuten lopen van het Termini station. De buslijnen en de Metro zijn verder binnen handbereik. Onze kamer was aan de voorzijde gelegen met een mooi uitzicht op het plein. De kamer werd dagelijks netjes onderhouden en aan de receptie werden wij zeer vriendelijk geholpen. Het tweepersoonsbed was prima. Het ontbijt was eenvoudig (geen buffet). Op de vertrekdag was een badkamer beschikbaar waar we ons konden opfrissen voordat we naar Nederland terug vlogen.

  • Verbleef: Mei, 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bert0057
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 november 2012

Geachte klant Hartelijk dank voor het kiezen van Hotel Dorica Rome. Uw mening is erg belangrijk voor ons.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2011 beoordeeld

De hartelijke ontvangst bij de receptie bij het inchecken. Ook Marco spreekt zijn talen en niets is teveel om je vragen te beantwoorden, men neemt er de tijd voor. Kamers zijn netjes en schoon.Het ontbijt is goed, en als je iets tekort komt vraag je het gewoon. Wij zaten aan de voorkant van het hotel, met mooi uitzicht, maar je hoort dan wel het verkeer.Verder is de locatie prima, dicht bij het metrostation en de buslijnen liggen om de hoek. De Trevifontein en Colosseum liggen op loopafstand. Wij willen zeker nog een keer terug!

  • Verbleef: Maart, 2011, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Henk59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 november 2012

Geachte klant Hartelijk dank voor het kiezen van Hotel Dorica Rome. Uw mening is erg belangrijk voor ons.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2011 beoordeeld

We waren 5 nachten in hotel Dorica. De ligging is prima, veel bezienswaardigheden zijn lopend te bereiken.
Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ook het onbijt is ruim voldoende, met vriendelijke bediening.
De kamers zijn heel schoon, soms kan het gehorig zijn. Een avond hadden we last van het harde geluid van de TV naast ons,maar na een klacht bij de receptie was dit snel op gelost.

Kamertip: voorkant mooi uitzicht, achter rustig
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank gwenAsten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dorica, Direttore van Hotel Dorica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 november 2012

Geachte klant Hartelijk dank voor het kiezen van Hotel Dorica Rome. Uw mening is erg belangrijk voor ons.

Marco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Rome bekeken
Esquilijn
Lirico Hotel
Lirico Hotel
nr. 222 van 1.270 in Rome
1.266 beoordelingen
Monti
Hotel Caravaggio
Hotel Caravaggio
nr. 252 van 1.270 in Rome
561 beoordelingen
Esquilijn
Hotel Opera Roma
Hotel Opera Roma
nr. 467 van 1.270 in Rome
627 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Monti
Hotel Grifo
Hotel Grifo
nr. 124 van 1.270 in Rome
1.139 beoordelingen
Esquilijn
Hotel Miami
Hotel Miami
nr. 207 van 1.270 in Rome
993 beoordelingen
Esquilijn
Corona Hotel
Corona Hotel
nr. 438 van 1.270 in Rome
758 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Dorica geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Dorica

Adres: Piazza del Viminale 14, 00184 Rome, Italië
Telefoonnummer:
Locatie: Italië > Lazio > Rome > Esquilijn , Castro Pretorio
Voorzieningen:
Gratis ontbijt Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 175 romantisch hotel in Rome
Prijsklasse: € 37 - € 622 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Hotel Dorica 3*
Aantal kamers: 30
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, Expedia, Agoda, Booking.com, Hotels.com en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Hotel Dorica met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Dorica Hotel Rome

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding