Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.251)
Beoordelingen filteren
1.251 resultaten
Waardering van reizigers
276
516
268
109
82
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
276
516
268
109
82
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.251 beoordelingen
9 mei 2016 beoordeeld

  • Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
gmdirezione, General Manager van Mercure Roma West, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 mei 2016

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
11 november 2015 beoordeeld

Aan de balie waren de dames van bij het begin niet happig om uitleg te geven. Tweede avond jongedame verkeerde afspraak gemaakt ivm. shuttledienst. Derde (vertrek)ochtend toch vriendelijke heer regeling gemaakt om langs metro te rijden en niet alleen naar luchthaven.

Kamers en eetruimte wat afgeleefd.

Fitness en zwembad : openingsuren te weinig ruim (elke dag 10:00 - 21:00). Wat meer variatie zou welkom zijn. Niet kunnen van genieten wegens bezoeken overdag.

Het ontbijtbuffet : kom je na 8 uur 's ochtends, is er al veel voedsel weg. En bij het brood was er sowieso weinig variatie. Mogelijkheid tot het persen van vers fruitsap en groentensmoothie.

Locatie redelijk ver van centrum Rome. Gelukkig was er een shuttleservice, maar deze moest je ver van tevoren reserveren om bvb. om 8u 's morgen te kunnen vertrekken. Dit was niet van tevoren verwittigd bij boeking, dus wij konden in ons geval ten vroegste om 9u vertrekken.

In de badkamer geen bodymilk of ander toiletgerief beschikbaar behalve shampoo en douchezeep.Toch wel noodzakelijk voor een 4*-hotel...

Wel goede bedden voor een goede nachtrust na de lange wandelingen in Rome!

Verbleef: november 2015, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank FilipEnTineke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmdirezione, General Manager van Mercure Roma West, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 november 2015
Google-vertaling

Dear guest, thank you for your comments and your consideration. I'm sorry if some services of our hotel didn't meet your expectations. I ensure all my effort to improve this points, thanks your suggestions, because the satisfaction of our guest is very important for us. sorry again and I hope have you again in our hotel. Thanks again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 mei 2015 beoordeeld

dit is echt en heel goed hotel, fijne kamers met een uitgebreid ontbijt.
erg vriendelijke mensen aan receptie die vele talen spreken/verstaan
parkeergarage geheel afgesloten
Ligt vlak aan de autoweg wel wat verder van centrum circa 30 minuten met taxi



  • Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Mercure Hotels
Bedank ljw254
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmdirezione, Direttore generale van Mercure Roma West, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 mei 2015
Google-vertaling

Dear Customer, thank you for your comments, and for to have appreciated our hotel and our services, this is for us very important for to improve our attention and standard to make the stay of our guests more confortable. Thank you again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2013 beoordeeld

Verhouding qualiteit, prijs uitstekend. Bij de receptie is het personeel heel vriendelijk en behulpzaam,. Grote Garage for free. Schone kamer . Hard matras, maar toch goed geslapen. Geen tijd gehad voor de SPA

  • Verbleef: december 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank marianne m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2012 beoordeeld

  • Verbleef: juli 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken