Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 128
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Capo d'Africa Hotel(Rome)
US$ 253
US$ 182
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Abruzzi(Rome)
US$ 148
US$ 139
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 54% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 54% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 301 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 501
US$ 365
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 321
US$ 224
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 138
US$ 126
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 154 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 211
US$ 189
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 218 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Pulitzer Roma(Rome)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 191
US$ 170
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 547
US$ 419
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Artemide(Rome)
US$ 460
US$ 373
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (587)
Beoordelingen filteren
587 resultaten
Waardering van reizigers
251
237
68
20
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
251
237
68
20
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 587 beoordelingen
4 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We verbleven 5 nachten in dit hotel.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ligging is perfect en centrum is goed te bereiken met bus. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijk ontbijt. Kamers zijn prima qua afmeting en schoon.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank 383.554
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rosalba D, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Panama Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2017
Google-vertaling


Dear Guest,
Thanks for having shared on TripAdvisor your positive experience at the Hotel Panama Garden. We are delighted to know that you had a lovely time with us and hope to have the chance to welcome you again to our property.
Best Regards
Rosalba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een citytrip naar Rome geboekt bij panama garden en hotel op zich goed idd wel buiten centrum maar op 5min wandelen al een bushalte naar het centrum...kamer klein maar mooi en gezellig...badkamer ook in orde...en personeel zeer vriendelijk en behulpzaam...zeker een aanrader...!!!

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank Guy B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rosalba D, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Panama Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your gracious review of our property. We appreciate the feedback and the time you took to write about your stay.

We hope to see you again and wish you the very best.

Rosalba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2016 beoordeeld

De ligging is persoonlijk maar voor ons heel goed. Aan de rand van Rome, lekker rustig. Vijf minuutjes lopen voor bus en 15 minuutjes voor de tram. Kamer wel erg klein, met wel een leuk balkonnetje.
Erg netjes en schoon! Zeer fijn personeel. Moeilijk parkeren in de garage, maar fijn geholpen door personeel.

Kamertip: Niet alle kamers hebben een balkon. Kamers zonder balkon zouden groter zijn?
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bergbeken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rosalba D, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Panama Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your review , we always appreciate when our guest review us for it helps us better ourselves in our service and providing a good service is what we pride ourselves in.
Nevertheless we are surprised on such a low score from your part when during your stay and even in your own review it seems you had a good stay with us. If you would have communicated that the room was too small for your standards we would have certainly done our best to provide you with a larger room.
For your next visit to the eternal city please do not hesitate to contact us directly for a reservation to ensure that you have an even more fantastic stay with us.
Hoping to have you once again as our client here in the eternal city.
Best regards,
Rosalba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is gelegen in een rustige omgeving maar het centrum is makkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer.
De kamer is niet groot maar van alle gemakken voorzien, de badkamer is ruim en mooi.
Het ontbijt is heerlijk!

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank Peivan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rosalba D, Responsabile relazioni con la clientela van Hotel Panama Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so very much for your lovely review. I am delighted you had such a pleasant stay and felt your experience was worth writing about.

Of course, I very much hope to welcome you back in the near future and thank you for choosing Hotel Panama Garden

Warm regards,
Rosalba

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi verzorgd hotel.
Rustig gelegen, wat ideaal is als afwisseling van de drukkere stadskern.
Eenvoudig ontbijtbuffet, maar de taart en cake die ze dagelijks afwisselend aanbieden zijn heerlijk. Bovendien hebben ze hier de beste cappuccino van de hele stad!

Verbleef: februari 2016, reisde alleen
2  Bedank Lisa V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken