Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Oxford
Hotels in de buurt
US$ 252*
US$ 235*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Artemide(Rome)
US$ 356*
US$ 303*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 257*
US$ 163*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Abruzzi(Rome)
US$ 208*
US$ 203*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Colosseum(Rome)
US$ 205*
US$ 171*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel des Artistes(Rome)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 167*
US$ 83*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis internet
Hotel Pulitzer Roma(Rome)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 145*
US$ 123*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Santa Maria(Rome)
US$ 205*
US$ 191*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 968*
US$ 484*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 192*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.249)
Beoordelingen filteren
1.250 resultaten
Waardering van reizigers
306
595
245
68
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
306
595
245
68
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.250 beoordelingen
17 november 2015 beoordeeld

Ietwat verouderd, maar net en rustig hotel. Wij hadden kamers 256 en 258 die in een hoek naast elkaar lagen, met een gemeenschappelijke buitendeur. Ideaal voor een gezin met 2 of 3 kinderen.
Ontbijt is voldoende om je dag te starten, niet meer, niet minder.
Personeel supervriendelijk.
Wifi in de kamer zeer goed en gratis.
Op wandelafstand van centrum, maar wij namen meestal wel de bus tot het centrum, omdat je in Rome sowieso al genoeg kilometers te voet aflegt. Trevifontein is ongeveer 15- 20 minuten wandelen. Station ook 20 min te voet.

  • Verbleef: november 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GatosNegros
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2015 beoordeeld

Rustig gelegen hotel, ideaal om de drukte van het toeristische centrum te ontlopen en toch vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden. Propere kamers, vriendelijke bediening en ontbijt is goed met voldoende keuze.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jverhel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2014 beoordeeld

Leuk hotel in een heel rustige buurt. Niet ver van het oude stadscentrum. Ontbijt is gewoon goed met keuze. Kamers zijn netjes. Echter over de rust kunnen we geen oordeel maken. We zaten op het derde verdiep waar men een aantal kamers aan het renoveren waren, dus werden we iedere dag om 7 uur wakker gemaakt.
Zeer smalle trappen en kleine lift.

  • Verbleef: november 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank dannyd974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2014 beoordeeld

zeer goed hotel dat wordt gerund door een heel vriendelijke familie met hoge servicegerichtheid en alles is perfect geregeld :zeer schoon (er wordt de hele dag gepoetst) goed ontbijtbuffet (zeer uitgebreid en zeer grote keuze in brood/broodjes/beleg/fruit etc etc) zeer nette en vriendelijke bediening,leuk barretje waar je gezellig iets kunt drinken,zeer centraal gelegen: spaanse trappen en trevifontein op 15 minuten lopen,colliseum op ongeveer 22 minuten ,als je de deur uit gaat sta je na 4 minuten al op de grote winkelstraten met heel veel restaurants en winkels dus alles op loopafstand!! wij zijn hier inmiddels al 2 keer 1 week verbleven en het was telkens top!!

Kamertip: kamers zijn onlangs al gerestaureerd en voorzien van veel luxe,u kunt bij boeking al aangeven "renovated room please'' dan bent u verzekerd van een topkamer
  • Verbleef: september 2013, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank ron b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2014 beoordeeld

Het hotel ligt in een heel rustige buurt maar toch wat ver van het centrum. Heel vriendelijk personeel. Functionele kamers maar aan renovatie toe (kamers 110 en 112). Naar Italiaanse maatstaven is het een goed en gevarieerd ontbijt maar vergeet niet dat Italië geen echte ontbijtcultuur heeft.

  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank kenphil
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken