Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Colosseum te ontdekken
vanaf US$ 39,32
Meer info
vanaf US$ 44,37
Meer info
vanaf US$ 31,12
Meer info
vanaf US$ 19,66
Meer info
Beoordelingen (142.333)
Beoordelingen filteren
142.333 resultaten
Waardering van reizigers
102.913
30.338
7.237
1.129
716
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
102.913
30.338
7.237
1.129
716
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
19 - 24 van 142.333 beoordelingen
4 weken geleden beoordeeld

Een hoogstandje van bouwkunst 2.000 jaar geleden. Mits een reservatie van thuis uit kom je er zonder wachttijd in.
En het loont zeker de moeite.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Bo T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 weken geleden beoordeeld

Heel erg onder de indruk van dit gigantisch gebouw
Heel mooi gerestaureerd . Raden wel aan dat je een fastpass koopt om de lange wachtrij temijden

Datum van activiteit: september 2019
Bedank patrick671967
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019 via mobiele applicatie

Vandaag naar het colosseum geweest! Heel erg mooi!, maar om naar binnen te komen zouden we 2 uur moeten wachten omdat er een grote rij stond, dat hebben we dus niet gedaan! Ook staan er veel verkopers rond het colloseum dat was ook vervelend. Verder was het mooi om te zien van de buitenkant!

Datum van activiteit: september 2019
Bedank amybosma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2019 via mobiele applicatie

Volgens mij is de naam Colosseum een verbastering van het woord kolossaal.
Want het was er erg druk en het lijkt erop dat er sinds vroeger niet veel is is veranderd.
De mensen worden als schaapjes bijeen gedreven om vervolgens als een stoet door de controle te gaan.
Eenmaal binnen gaat het schuifelend achter elkaar aan als een grote polonaise. De kans om een foto te maken zonder iemand anders erop bestaat bijna niet.
Hierna verlaat je als stoet de arena weer.
Wel kun je nu zeggen dat je er bent geweest en eenmaal thuis laat je mensen foto’s van Google zien omdat je ze zelf niet zo mooi kunt maken.
Kortom het viel mij wat tegen, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank F1985H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2019

een tour georganiseerd door CityWonders, met een bezoek aan het Colosseum, Roman Forum en Palatine Hill, werd perfect begeleid door onze enthousiaste gids Valerio ! Zijn liefde voor de geschiedenis en de cultuur van de stad Rome was voelbaar in zijn uitleg, met zin voor fijne details die zorgden voor een mooi geheel ! Boeiend ! een aanrader om met een tour en een gids zo'n oud monument te bezoeken ! We hebben er veel van opgestoken op die manier !

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Ines D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken