Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig hotel met prima toegang tot de stad.”
Beoordeling van UNA Hotel Roma

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 12 websites!
UNA Hotel Roma
Beoordeeld als nr. 97 van 1.271 hotels in Rome
Certificaat van uitmuntendheid
30 april 2017 beoordeeld

UNA Rome ligt letterlijk op 100 meter van het station Termini (waar je vanuit het Fiumicino met een directe treinverbinding aankomt). Dat betekent ook dat alle ov en toeristenbussen vlakbij zijn en dus dat je makkelijk en snel overal naar toe kunt. Maar vanuit het hotel is alles ook prima te lopen. Rome is groot maar alle bezienswaardigheden liggen binnen loopafstand (inschatting 1,5 km tot het Colosseum, Trevifontein, Spaanse trappen, Campo di Fiori, het Pantheon en piazza Navone).
Personeel in het hotel is voorkomend en vriendelijk. Zeker met kinderen zijn ze helemaal gek. Grote schone kamers, gratis minibar (die goed gevuld is) en iedere dag volledig kameronderhoud, schone handdoeken, aanvullen van alle badspullen etc etc. Eten in drinken in het hotel is wel iets duurder maar er zijn veel restaurants in de omgeving waar je voor ongeveer 25 euro pp kan eten en drinken.
Voor mij geen twijfel mogelijk: als ik weer naar Rome ga wordt het dit hotel.

Kamertip: Kamers aan de voorzijde zijn iets rustiger omdat aan de zijkant overdag een tram rijdt.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Arjan1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHotelRome, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 mei 2017
Google-vertaling

Dear Arjan1970,

Such a wonderful review - thank you! We truly appreciate that you took the time to share your experience here at UNA Hotel Roma. And thank you as well for your great comments about the team and their welcome and skills - they were very happy to read your feedback.

We look forward to seeing you again very soon and I hope to meet you personally during an upcoming visit.

Very best wishes,



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.147)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 10 van 3.147 beoordelingen

15 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hoewel het hotel niet ver van het station gelegen is heb je er vooral de voorjaar niet de nadelen van.
Het hotel ligt vlakbij de Piazza Republica,op 2 minuten van de metro en op wandelafstand van via Venetië en andere leuke plaatsen.
Voor de zoveelste keer werden we er in het hotel professioneel verwelkomd en hield men haast met al onze voorkeuren rekening bij de toewijzing van de kamer. Deze was ruim, netjes en de marmeren degelijke aangename badkamer is heerlijk.
Hoewel in dit hotel vele seminaries plaats hebben vormt dit in het geheel geen overlast.
Het ontbijt tot 10h30 is -naar Italiaanse normen- zeker bovenmaats.
Je hebt er een goed verzorgde bar en restaurant waar we nooit ontgoocheld werden. De sfeer ontbreekt evenwel.

Om van twîn beds een KS-BED te laten maken dien je wel een goeie coach te zijn.. Maar, ze doen het wel. Met de glimlach.
Tot een volgend bezoek

Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
Bedank AJJSC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 maart 2017
Google-vertaling

Dear AJJSC,

Thank you for the time you dedicated in writing a comment regarding your recent stay at UNA Hotel Roma

It is always extremely rewarding to receive such positive comments from our guests as they enable us to always keep our standards very high, and we are pleased to know that we were able to meet your expectations also this time.
We are really happy to know that you like both our rooms and the Restaurant, which serves delicious food.

We look forward to seeing you again very soon.

Very best wishes,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2017 beoordeeld

De service in dit hotel is bovengemiddeld. Toiletartikelen worden aangevuld, bedden zijn goed en er is een ruimte badkamer met stortdouche. Ontbijt is erg goed met ruime keus en verse koffie. Het hotel ligt 5 minuten lopen van het station en 15 minuten lopen van het oude centrum.

Kamertip: alle kamers zijn ruim, hebben gratis WiFi en zijn geluiddicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Maj-Britt B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile reception van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 maart 2017
Google-vertaling

Dear Maj-Britt B,

Thank you for the time you dedicated in writing a comment regarding your recent stay at UNA Hotel Roma

It is always extremely rewarding to receive such positive comments from our guests as they enable us to always keep our standards very high, and we are pleased to know that we were able to meet your expectations.

We thank you for your kind words of appreciation, it is a pleasure to learn you felt comfortable and welcomed as this is constantly what we strive to achieve

We are looking forward to welcoming you again in the near future.

Yours sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2016 beoordeeld

Hotel ligt op loopafstand ven Termini.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
De kamers zijn ruim en schoon, met airco en Wifi.
Uitgebreid ontbijtbuffet. s'Morgens is er coffeetime, waar we op de een na laatste dag achter kwamen. s'Avonds is er happy hour.
Hoewel de kamers geluidsarm zijn, hoor je de tram wel lans komen.
Kan dit hotel zeker aan raden

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Jan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Jan H,

Thank you very much for taking the time to leave your kind feedback following your recent stay at UNA Hotel Roma.

We were really happy to read that enjoyed the services and facilities at the hotel and we look forward to welcoming you back once again in the future.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Centraal gelegen hotel op loopafstand van het Terminus station.
Schone ruime kamers. Uitgebreid ontbijt buffet. Vriendelijk personeel.
Een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.
Komen er zeker nog een keer terug.

Verbleef: Oktober, 2016, reisde met familie
Bedank hoofdweg108
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 oktober 2016
Google-vertaling

Dear hoofdweg108,

Thank you very much for taking the time to leave your kind feedback following your recent stay at UNA Hotel Roma.

We were really happy to read that enjoyed the services and facilities at the hotel and we look forward to welcoming you back once again in the future.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2015 beoordeeld

Wat een pareltje naast het Trimidi station. Zeer centraal gelegen. Alles op loopafstand. Zeer luxe kamers. Erg netjes, ontbijt perfect. Ik zou er zo weer logeren. Loopafstand Trevi fontein is 20 minuten.

  • Verbleef: November, 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Margro78
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2016
Google-vertaling

Dear Margro78,

Thank you very much for taking the time to leave your kind feedback following your recent stay at UNA Hotel Roma.

We were really happy to read that enjoyed the services and facilities at the hotel and we look forward to welcoming you back once again in the future.

Kind regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2014 beoordeeld

We kozen dit hotel omdat we in Milaan ook een UNA hotel hadden en dit geheel ons ding is;
gewoon een trendy hotel, met alle voorzieningen en een zeer ruime superior kamer met een immens balkon;
Het bed was zeer comfortabel, de kussens ook, normaal gezien sleur ik mijn hoofdkussen overal mee naartoe, maar aangezien we met alleen handbagage gereisd hebben, nu dus niet...
Het ontbijt was uitgebreid, en alles werd aangevuld, vers fruit, broodjes, supero ...
Minpuntje is de ligging van het hotel; inderdaad vlakbij het station, metro- stop, taxi... maar de buurt is heel onveilig en vies 's avonds, nachtwinkels en kebab-zaken, zwervers...
Om terug naar het hotel te gaan 's avonds namen we gewoonlijk de taxi, overdag de metro, we hadden een ticket voor 3 dagen;
Supero is een nieuw italiaans woord denk ik, zeer dikwijls gehoord, uitgesproken door de Itialianen !!!

Kamertip: we hadden kamer 628, dit is een hoek kamer op de hoogste verdieping, wij slapen gewoonlijk met de ve ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Rita P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Rome bekeken
Esquilijn
The Independent Hotel
The Independent Hotel
nr. 38 van 1.271 in Rome
1.400 beoordelingen
Esquilijn
iQ Hotel Roma
iQ Hotel Roma
nr. 19 van 1.271 in Rome
4.331 beoordelingen
Esquilijn
Hotel Diocleziano
Hotel Diocleziano
nr. 47 van 1.271 in Rome
2.289 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Esquilijn
Dharma Hotel & Luxury Suites
Esquilijn
Hotel Canada, BW Premier Collection
Esquilijn
Hotel Artemide
Hotel Artemide
nr. 6 van 1.271 in Rome
6.960 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In UNA Hotel Roma geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over UNA Hotel Roma

Adres: Via Giovanni Amendola 57, 00185 Rome, Italië
Locatie: Italië > Lazio > Rome > Esquilijn , Castro Pretorio
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 97 van 1.271 hotels in Rome
Prijsklasse: € 127 - € 261 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — UNA Hotel Roma 4*
Aantal kamers: 197
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Agoda, TripOnline SA, Expedia, Fastbooking, Hotels.com, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij UNA Hotel Roma met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding