Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Artemide(Rome)
US$ 382
US$ 318
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Capo d'Africa Hotel(Rome)
US$ 254
US$ 172
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 193 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 239
US$ 224
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Abruzzi(Rome)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 137
US$ 133
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 55% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 55% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 298 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 128
US$ 124
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 28% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 28% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 172 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 208
US$ 193
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Pulitzer Roma(Rome)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 192
US$ 173
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 502
US$ 372
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 773
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 555
US$ 424
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (3.287)
Beoordelingen filteren
3.287 resultaten
Waardering van reizigers
1.751
1.240
211
50
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.751
1.240
211
50
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 3.287 beoordelingen
15 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hoewel het hotel niet ver van het station gelegen is heb je er vooral de voorjaar niet de nadelen van.
Het hotel ligt vlakbij de Piazza Republica,op 2 minuten van de metro en op wandelafstand van via Venetië en andere leuke plaatsen.
Voor de zoveelste keer werden we er in het hotel professioneel verwelkomd en hield men haast met al onze voorkeuren rekening bij de toewijzing van de kamer. Deze was ruim, netjes en de marmeren degelijke aangename badkamer is heerlijk.
Hoewel in dit hotel vele seminaries plaats hebben vormt dit in het geheel geen overlast.
Het ontbijt tot 10h30 is -naar Italiaanse normen- zeker bovenmaats.
Je hebt er een goed verzorgde bar en restaurant waar we nooit ontgoocheld werden. De sfeer ontbreekt evenwel.

Om van twîn beds een KS-BED te laten maken dien je wel een goeie coach te zijn.. Maar, ze doen het wel. Met de glimlach.
Tot een volgend bezoek

Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
Bedank AJJSC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 maart 2017
Google-vertaling

Dear AJJSC,

Thank you for the time you dedicated in writing a comment regarding your recent stay at UNA Hotel Roma

It is always extremely rewarding to receive such positive comments from our guests as they enable us to always keep our standards very high, and we are pleased to know that we were able to meet your expectations also this time.
We are really happy to know that you like both our rooms and the Restaurant, which serves delicious food.

We look forward to seeing you again very soon.

Very best wishes,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2017 beoordeeld

De service in dit hotel is bovengemiddeld. Toiletartikelen worden aangevuld, bedden zijn goed en er is een ruimte badkamer met stortdouche. Ontbijt is erg goed met ruime keus en verse koffie. Het hotel ligt 5 minuten lopen van het station en 15 minuten lopen van het oude centrum.

Kamertip: alle kamers zijn ruim, hebben gratis WiFi en zijn geluiddicht.
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Maj-Britt B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile reception van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 maart 2017
Google-vertaling

Dear Maj-Britt B,

Thank you for the time you dedicated in writing a comment regarding your recent stay at UNA Hotel Roma

It is always extremely rewarding to receive such positive comments from our guests as they enable us to always keep our standards very high, and we are pleased to know that we were able to meet your expectations.

We thank you for your kind words of appreciation, it is a pleasure to learn you felt comfortable and welcomed as this is constantly what we strive to achieve

We are looking forward to welcoming you again in the near future.

Yours sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2016 beoordeeld

Hotel ligt op loopafstand ven Termini.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
De kamers zijn ruim en schoon, met airco en Wifi.
Uitgebreid ontbijtbuffet. s'Morgens is er coffeetime, waar we op de een na laatste dag achter kwamen. s'Avonds is er happy hour.
Hoewel de kamers geluidsarm zijn, hoor je de tram wel lans komen.
Kan dit hotel zeker aan raden

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Jan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Jan H,

Thank you very much for taking the time to leave your kind feedback following your recent stay at UNA Hotel Roma.

We were really happy to read that enjoyed the services and facilities at the hotel and we look forward to welcoming you back once again in the future.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Centraal gelegen hotel op loopafstand van het Terminus station.
Schone ruime kamers. Uitgebreid ontbijt buffet. Vriendelijk personeel.
Een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.
Komen er zeker nog een keer terug.

Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
Bedank hoofdweg108
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 oktober 2016
Google-vertaling

Dear hoofdweg108,

Thank you very much for taking the time to leave your kind feedback following your recent stay at UNA Hotel Roma.

We were really happy to read that enjoyed the services and facilities at the hotel and we look forward to welcoming you back once again in the future.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2015 beoordeeld

Wat een pareltje naast het Trimidi station. Zeer centraal gelegen. Alles op loopafstand. Zeer luxe kamers. Erg netjes, ontbijt perfect. Ik zou er zo weer logeren. Loopafstand Trevi fontein is 20 minuten.

  • Verbleef: november 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Margro78
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UNAHOTELROMA, Responsabile relazioni con la clientela van UNA Hotel Roma, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2016
Google-vertaling

Dear Margro78,

Thank you very much for taking the time to leave your kind feedback following your recent stay at UNA Hotel Roma.

We were really happy to read that enjoyed the services and facilities at the hotel and we look forward to welcoming you back once again in the future.

Kind regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken