Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rome
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Niks bijzonders”
Beoordeling van Giolitti

Giolitti
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 46 van 84 Snelle hap in Rome
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Afhalen
Wijk: Colonna
14 september 2019 beoordeeld

Te veel volk. Champagne smaak was juist niet, spijtig. Voor de rest lekker, groot ijsje , maar niet echt special.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank monikap5476
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (11.460)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 11.460 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker ijs, maar niet heel bijzonder. Er zijn ijssalons in Rome met lekkerder ijs en apartere smaken. Je moet hier eerst een bonnetje kopen bij kassa om vervolgens je ijsje te bestellen bij andere balie. Even rustig uitzoeken is er niet bij want de mannen achter de balie staan te schreeuwen dat je op moet schieten. Gebak in vitrine ziet er wel heel goed uit. Op terras mag je niet zitten met je ijsje, dan moet je echt op het terras bestellen. Blijkbaar was deze ijstent vroeger een begrip in Rome. Ik zou voor een andere gaan!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Z840FSalisons
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2019 beoordeeld

Iedereen wil er een ijsje gaan eten omdat dit zogezegd het beste ijssalon is in Rome. De ijsjes zijn inderdaad zeer lekker maar andere ijssalons in Rome moeten zeker niet onder doen. Hebben er zelfs op 2 plaatsen nog lekkerder gegeten dan bij Giolitti.
De bediening bij Giolitti is nogal "koel", massa wachtenden voor u en het moet snel gaan (kassa, kassa). Het ijs is dus wel lekker maar zeer zacht, waardoor het zeer snel smelt. Kwaliteit van het hoorntje kan beter.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Chris G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens een bezoek aan Rome moet je zeker een keer een ijsje gaan eten bij Giolitti. Is gewoon lekker.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank kruijffjesNV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel druk. Dat is op zich prima want ik wacht graag op een lekker ijsje. Je moet eerst een ticket kopen bij de kassa. Zeer onvriendelijke mensen. Je wordt toegeblaft door de man achter het ijs. Gezellig een ijsje halen is er niet bij! Vervolgens was het ijs ook qua smaak niet bijzonder. Een grote tegenvaller! Ik weet een veel betere ijssalon in Rome:
Frigidarium, Via de Governo Vecchio 112

Datum van bezoek: mei 2019
2  Bedank Marleen M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Giolitti geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding