Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Napels
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijke pasta’s!”
Beoordeling van Monastero Ristovino

Monastero Ristovino
Een tafel reserveren
2
do 24-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 176 van 3.671 Restaurants in Napels
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 39
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier geluncht. Voorgerechten (caprese, melanzane) waren al erg lekker, maar de pasta’s waren helemaal top! Pasta met aardappel en buffelmozerella was heerlijk smoky en romig, alsof je een zachte flammkuchen aan het eten bent. Pasta genovese is met draadjesvlees en ui, echt heel lekker. Francesco spreekt goed Engels en schenkt heerlijke wijnen. Buiten klein terras, binnen gezellige tafeltjes.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank FriscoQuiz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (371)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 371 beoordelingen

11 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten hier beiden een salade, deze waren beiden ok. De wijn was iets duurder dan in de meeste restaurants, maar overheerlijk!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank MichielTy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteravond gegeten bij Monastero. Erg lekkere pasta en wijn. Heel aardige mensen. We komen hier zeker nog een keer terug!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Niels C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij Antonio; restaurant bijzonder sfeervol en hij zeer attent. Zeker een aanrader!!!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank jmvn2607
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was echt onze favoriet! We zijn er twee keer geweest, waarbij mijn vriend twee keer pasta genovese heeft gegeten, de beste pasta die hij ooit had gegeten zei hij! Een van de managers spreekt zeer goed Engels, maar van alle managers krijg je veel aandacht, zeer vriendelijk! Heerlijke wijnen, goed eten en lekkere toetjes!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank charellez
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Monastero Ristovino bekeken, bekeken ook

 
Napels, Provincie Napels
 
Napels, Provincie Napels
 

In Monastero Ristovino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding