Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldig verblijf, elke cent waard”

Beoordeling van O palazziello

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Napels, Provincie Napels, Campania

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
VFR29
Mijdrecht, Nederland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
“Geweldig verblijf, elke cent waard”
Beoordeeld op 11 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019

In augustus 2019 zijn wij (4 vrienden van 19-20) 10 nachten in het palazziello verbleven. De eigenaar, Giuseppe, is erg behulpzaam en dat is al een grote plus. Zo stond hij altijd voor ons klaar via Whatsapp (ook al is zijn Engels niet vloeiend, alles komt wel goed) en werd voor schoonmaak en was-service gezorgd.

Het palazziello heeft 2 kamers, waarvan er 1 voor ons was afgesloten. De ander bevat 2 1-persoonsbedden en 1 2-persoonsbed. 2 van ons moesten dus in hetzelfde bed slapen. Wij vonden dit zelf niet heel erg, maar dit is dus wel iets om rekening mee te houden.

Verder is er een keuken met gasfornuis en mokkapot, grote koelkast, goede douche (met boiler, dus pas op, het kan koud worden) en een ruime woonkamer. Plus airco in de slaapkamer, dus kwamen wij elke dag thuis in een heerlijk koele woning!

De ligging is geweldig. Binnen 2 minuten sta je op de via Tribunali of bij pizzeria Michele. Naar het station lopen was slechts ~12 minuten, hiervandaan kun je ook de trein pakken naar bv. Sorrento of de Vesuvius.

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 aug 2019
Grazie
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1975claud ...
Venetië, Italië
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 jun 2019
, grazie
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OllyVR
Verona, Italië
Niveau 6 bijdrager
154 beoordelingen
54 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 58 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 mrt 2018
Buongiorno grazie di tutto siete persone meravigliose vorrei sempre ospitare persone come voi
Distinti saluti
Peppe
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen