Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk ingericht en goed eten”
Beoordeling van Re Food

Re Food
Geclassificeerd als nr. 61 van 319 Restaurants in Sorrento
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 43
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Gezinnen met kinderen, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Romantisch
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
6 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant zit in een steegje midden in centrum. Is leuk ingericht. Ruime keus op kaart qua eten en wijn. Bediening is goed. Prijzen schappelijk.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Dutchie2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.229)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.229 beoordelingen

26 september 2015 beoordeeld

Dit restaurant hebben we 2 maal bezocht en we waren telkens best tevreden. Een leuk interieur. Een mooie menukaart met veel variatie. Als je aan tafel plaats neemt krijg je meteen een prosecco gratis aangeboden. Het geserveerde diner is van goede kwaliteit. Na een eerste bezoek krijg je een kortingsbon van 10% voor een 2de bezoek. Tijdens het 2de bezoek was de gekozen wijn eigenlijk niet meer ok, waarop prompt een andere fles werd aangeboden..

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AlainBraet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2012 beoordeeld

Modern apart interior, maar vooral lekkere keuken en zeer vriendelijke bediening.
Iets duurder dan de meeste restaurants in de buurt, maar zo veel beter.
Aanrader voor alle foodies

Datum van bezoek: juli 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank pinootje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2012 beoordeeld

Re-food oogt niet direct Italiaans, maar het is er lekker eten en gezellig toeven.
De kok is fier op zijn gerechten, het is betaalbaar en ik at er een fantastisch lekkere Tiramissu.
Een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2012
Bedank vicescape
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2011 beoordeeld

Een gratis glaasje prosecco en een hapje vooraf waren zeer welkom - het eten zelf was lekker maar nogal copieus - voorgerecht te groot - hoofdgerecht net gepast - wijn correct en bediening ook

Datum van bezoek: september 2011
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank rdj29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Re Food bekeken, bekeken ook

Sorrento, Provincie Napels
 

In Re Food geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding