Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prima en nette BB, midden in het oude centrum van ...”

Beoordeling van BedRoom21

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Salerno, Amalfi Coast, Campania

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Doede K
Sneek, Nederland
Niveau 6 bijdrager
107 beoordelingen
27 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
“Prima en nette BB, midden in het oude centrum van de stad.”
Beoordeeld op 15 september 2017 voor een verblijf in september 2017

Een prima en zeer nette B&B, midden in het oude centrum van Salerno.
Je bent hier in heet beste deel van Salerno, vlak bij de boulevard, de winkels straat en vooral bij alle restaurants en kroegjes.
Onze ontvangst was uiterst vriendelijk.
Deze B&B is inclusief ontbijt, maar daarvoor krijg je bonnen, waarmee je vlak bij de B&B in een zaak het ontbijt kun nuttigen.
Er is WiFi, maar die deed het niet echt goed.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paolo L
Udine, Italië
Niveau 3 bijdrager
22 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LAURA S
Province of Salerno, Italië
Niveau 4 bijdrager
26 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tizianasa ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 23 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raffaele ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 20 december 2016 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PieroRegg ...
Reggio di Calabria, Calabria, Italy
Niveau 4 bijdrager
33 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 april 2016 voor een verblijf in april 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 apr 2016
Ciao piero.. grazie per la tua recensione ti aspettiamo presto sei il benvenuto..
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LATINALEX
Latina, Italië
Niveau 5 bijdrager
56 beoordelingen
25 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 februari 2016 voor een verblijf in januari 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: l'Atmosfera dell'Antico con tutte le comodita' moderne
Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen