Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Uitstekend”

Beoordeling van Casa Vacanze Vista Castello

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Matera, Province of Matera, Basilicata

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Rosalba R
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Uitstekend”
Beoordeeld op 21 september 2016 voor een verblijf in september 2016
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Wij zijn heel goed opgevangen geweest door Francesco en zijn vader. Alles was gewoon top! Het verblijf is zeer goed gelegen. Zij hebben echt hun tijd genomen om ons uit te leggen wat we allemaal moesten bezichtigd hebben. Ook de restaurants waar zei ons naartoe hebben gebracht waren uitstekend en betaalbaar.. (Cristally di Zucchero). Een echte aanrader!!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De gastvrijheid
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Axel318
Gent, België
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 november 2017 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tamara L
Macerata, Italië
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 8 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 jan 2018
Grazie mille siete stati ospiti davvero eccezionali alla prossima... un abbraccio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PLC2809
Scandicci, Italië
Niveau 6 bijdrager
95 beoordelingen
33 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 53 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
coccinell ...
Pomezia, Italië
Niveau 4 bijdrager
31 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 april 2017 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 apr 2017
Grazie mille siete stai fantastici anche voi spero di rivedervi il prima possibile. Un abbraccio saluti da Matera
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fabio T
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 19 december 2016 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 dec 2016
grazie mille ragazzi siete stati davvero molto gentili spero di rivedervi... un abbraccio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bobmarley ...
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 december 2016 voor een verblijf in december 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 dec 2016
Grazie mille Fulvia siete stati molto gentili. Spero di rivedervi presto
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen