Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 190
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-10-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 186
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-10-22
Agoda.com
US$ 153
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 190
Hotels.comUS$ 190
HurbUS$ 196
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.715)
Beoordelingen filteren
1.715 resultaten
Waardering van reizigers
719
729
182
57
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
719
729
182
57
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.715 beoordelingen
Beoordeeld op 13 november 2020

Ik bestudeerde alle city hotels in Valencia en koos tenslotte voor dit hotel wegens de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een 4 sterrenhotel pal in het centrum. Wat ons sterk beviel : een snelle incheck, mooie kamers, 2 snelle liften, vriendelijk hotelpersoneel. Het buffetontbijt is heel uitgebreid en lekker. Enkel spijtig dat er geen kleine afwisseling is in het aanbod : elke dag hetzelfde aanbod. We hadden kamer 403 en dat was een prima kamer voor 2 personen. Je wandelt perfect naar alle bezienswaardigheden en 's avonds is het een veilige buurt. Top

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank john d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 augustus 2019

Bijzonder mooi hotel -dichtbij gelegen bij het park van Valencia- en prettig om van hieruit Valencia te verkennen. Wij komen zeker nog eens terug. Door de regen -wat weinig voorkomt- hebben wij het strand niet gezien. Geen probleem, er was voldoende te beleven dus een reden om nog eens terug te gaan.

Datum van verblijf: februari 2019
1  Bedank MaartenVianen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 oktober 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel gelegen nabij het oude centrum. Kamers zijn oke, niet bijzonder. Vriendelijk personeel, met name de man bij het ontbijt. Het ontbijt zou ik zelf anderen niet adviseren, ga er juist lekker op uit. Genoeg leuke zaakjes om de hoek waar je heerlijk kunt ontbijten. Fietsen kun je gratis in de ondergrondse parkeergarage van het hotel plaatsen. Overigens dichtbij het station.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Bennardus
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 oktober 2018 via mobiele applicatie

Zeer leuk hotel,gelegen nabij het oude centrum. Ik had een kado gehad van me vriendin om Valencia tegen Barcelona te zien. Hotel is dichtbij stadion. Kun je lopen. Kamers zijn niet groot, wel netjes .

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank richardbV1828SE
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 oktober 2018 via mobiele applicatie

Locatie is super, receptie erg hulpvaardig, man van het ontbijt gastvrij. Parkeergarage om de fietsen te parkeren een fijne luxe. Ontbijt is prima, maar niet verrassend. Badkamer ruim en bedden goed. Prima 4 sterren maar niet meer dan dat.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank CarmenD466
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken