Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
  
Google
Manieren om Oceanogràfic València te ontdekken
vanaf US$ 34,91
Meer info
vanaf US$ 159,19
Meer info
vanaf US$ 62,54
Meer info
vanaf US$ 31,27
Meer info
Beoordelingen (25.582)
Beoordelingen filteren
25.582 resultaten
Waardering van reizigers
14.326
7.373
2.653
721
509
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
14.326
7.373
2.653
721
509
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
32 - 37 van 25.582 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2019 via mobiele applicatie

Zeker doen. Het is absoluut de prijs waard! De dolfijnenshow is prachtig en de haaientunnel is zeer spectaculair.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank LennertCruypeninck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2019 via mobiele applicatie

Als je in Valencia bent is dit zeker de moeite waard voor een bezoek,zie hoe de locaal en horecagelegenheden hun inkopen doen kortom een lust om te zien

Datum van activiteit: september 2019
Bedank plhwullems
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2019

Ben je een keer in Valencia en heb je de tijd dan moet je hier minstens een keer geweest zijn. Zowel ondergronds als bovengronds geniet je van de vele vissoorten en van alle dieren die in of rondom het water leven, alle soorten, alle grotes.
TOP !!!

Datum van activiteit: september 2019
Bedank 66Marcel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2019

de moeite waard voor een bezoek eris ook een dolfinariem bij
het is een ruim op gezet park waar je makelijk 3/4 dag kan vertoeven

Datum van activiteit: september 2019
Bedank erwinensil
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2019

Wow, dit is echt groot! Heel veel verschillende dieren gespot. Vaak heb je in Nederlandse dierentuinen een selectie van een aantal verschillende dieren, hier heb je alles in één dierentuin. Daarnaast veel eettentjes, dierentuin is netjes onderhouden en ziet er schoon uit. Zeker leuk om een dagje aan te besteden in Valencia.

Datum van activiteit: februari 2019
Bedank liekevandeven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken