Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.911)
Beoordelingen filteren
1.911 resultaten
Waardering van reizigers
1.160
523
136
48
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.160
523
136
48
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.911 beoordelingen
Beoordeeld op 27 augustus 2018

We kregen een gratis upgrade. Er zijn wel enkele voorstellen voor verbetering omdat het immers toch een 5-sterren hotel betreft. Zo is er 1 menu voor heel de week. Als je er dan meerdere dagen verblijft is dat een minpunt omdat à-la carte ook beperkt is. Beter een wisselend dagmenu voorzien. Zo waren er ook een aantal sterke dranken welke niet beschikbaar waren maar die wel op de kaart stonden. Op de kamers zou een kleine attentie wel een pluspunt zijn voor deze hotelklasse. Maar zeer vriendelijk en gedienstig personeel.

  • Verbleef: augustus 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 207anoniem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2018

Begin januari 2018 6dgn in dit hotel verbleven. Net iets buiten het centrum, maar een aangename wandeling langs het park maakt deze afstand tot niets.
Personeel behulpzaam en geven goede tips waar de beste restaurants zitten.
Het voetbalstadion staat achter het hotel, maar er is geen geluidsoverlast.
De kamers zijn ruim! Tapijt en meubels hebben wel een kleine update nodig. Wel heerlijke bedden. Ontbijt is te lekker. Er is echt alles. Zelfs als je geen trek hebt en je ziet de presentatie en assortiment, dan loop je wel een paar keer naar het buffet.

Verbleef: januari 2018, reisde met familie
Bedank joeytsang28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2018 via mobiele applicatie

Erg fijn, ruim en rustig hotel. Toch dichtbij de stad. Genoeg parkeergelegenheid door de parkeergarage onder het hotel. Kamers zijn ietwat ouderwets, maar heel erg ruim én een balkon. Daarnaast voorzien van alles (strijkplank, kluisje, bad, douche, aparte toilet etc.).

Vergeet ook zeker niet een bezoek aan Komori: wauw! Super Japans restaurant in het hotel.

Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Bedank iSwieten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2018

Een goede Westin, met goede bedden.
Dicht bij de oude stad, goed te belopen.
Voortreffelijk personeel, vrijwel iedereen spreekt engels.
Eten op een hoog niveau, zeer smaakvol.
Uiteraard een 5 sterren is niet goedkoop, maar zeker wel waard.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
1  Bedank Roland_Holland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2017 via mobiele applicatie

Hier voor een congres. Hotel ziet er zeer verzorgd uit en heeft uitgebreide congresfaciliteiten. Ik had een ruime kamer met aparte inloopruimte voor kast en aparte badkamer en toilet. Er is een soort binnentuin waar je (ook) kunt ontbijten en even verderop ook lekker buiten kunt zitten voor borrel of lunch. Zeker aan te raden.

Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
Bedank 194frankh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AdinaCernea, Director de Relaciones con Clientes van The Westin Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2017
Google-vertaling

Dear Frank H,

Thank you for being your hotel of choice during your stay in Valencia.
I was glad to read that you enjoyed the spacious rooms, the separate area for the bathroom, shower and bathtub area and also walk in closet.
As you mentioned as well, one can fully enjoy our interior garden during the morning breakfast and later on a well for lunch or dinner in our El Jardi restaurant.

We appreciate you comments and hope to be your host again when you are visiting Valencia!

Adina Cernea
Guest Relation Manager
The Westin Valencia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken