Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.810)
Beoordelingen filteren
2.810 resultaten
Waardering van reizigers
1.544
1.010
171
44
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.544
1.010
171
44
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 2.810 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2017

Goed hotel, niet alles was in orde. De Spa was gesloten en het huren van fietsen lukte niet door een simpel probleem met de computer van het hotel. De locatie op zich is goed maar het is niet dicht bij het centrum. Er zijn voldoende restaurants dicht bij het hotel te vinden. Ontbijt is wat prijzig.

  • Verbleef: juli 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
1  Bedank hswink_610970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2017

Het hotel is groot en vrij zakelijk ingericht, maar toch heerst er een warme sfeer. Het personeel is bijzonder vriendelijk en het ontbijt is zeer gevarieerd en gezond (zelfs met diverse groenten). De kamer is mooi en modern ingericht met een super-de-luxe badkamer. De ligging is goed, per bus of met de fiets ben je zo in het centrum.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank paulvS2943IZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2017 via mobiele applicatie

Mooi hotel. Met een 13e verdieping inclusief kamer 1313 haha. Mooi uitzicht, schoon en goed verzorgd. Ruime kamers. Onze airco tikte behoorlijk en dat werd direct verholpen. De auto kon voor 17 euro per dag in de ondergrondse parkeergarage. Toch geen 5 sterren. Omdat het niet erg dicht bij centrum ligt. Bus stopt wel om de hoek. En omdat we voor ontbijt 22 euro pp moesten bij betalen. Dit is niet in verhouding met de kamerprijs a 85 euro en ook niet met aanbod. Tip: ga lekker ontbijten aan het strand of in het centrum. Mooi uitzicht en gemiddeld 10 euro pp.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Jennifer S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2017

Erg goed en fraai hotel met uitzonderlijk vriendelijke staf, goed restaurant (keuze en kwaliteit) en bijzonder ruime kamers met alle gemakken en fraaie badkamers. Aparte douche en toilet in de badkamer.

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank hwubs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia G, Guest Experience Manager van Hotel Melia Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2017
Google-vertaling

Dear hwubs,

First of all, I would like to thank you for sharing your impressions with us and with all the Tripadvisor community.

We are very glad to know that you spend a great time with us, all our team works hard every day in order to provide our guest de best of the services, and it's a pleasure for us to know that we exceed your expectations during your stay.

We sincerely hope to have the opportunity to welcome you back again in order to provide the best of our service to make your stay comfortable again.

Kind regards

Natalia Galan
Guest Experience Manager - Meliá Valencia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2017

zeer goed hotel, wij hadden een familie kamer waarvan de kamers verbonden waren met een tussen deur. kinderen hadden een eigen tv en toilet. kamers waren schoon. ontbijt was erg goed en personeel was vriendelijk. eten in restaurant was ook erg goed.kortom een prima verblijf gehad.

  • Verbleef: maart 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank mve712017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalia G, Guest Experience Manager van Hotel Melia Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2017
Google-vertaling

Dear mve712017,

First of all, I would like to thank you for taking your time in sharing your experience with us and with all the Tripadvisor community.
For us, the most important thing is, without any doubt, the satisfaction of our guests, so we are very glad to know that we exceed your expectations during your stay in our Melia Valencia and you and your family spend a good time with us.
We are really pleased that you have had an impressive stay with us and we look forward to welcoming you back soon.
Best regards,
Natalia G
Guest Experience Manager - Meliá Valencia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken