Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Kramer
Hotels in de buurt
US$ 78
US$ 71
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 31% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 31% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 103 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 139
US$ 99
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Melia Plaza(Valencia)
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Valencia Las Artes(Valencia)
US$ 83
NH Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
B&B Hi Valencia Canovas(Valencia)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 62
US$ 60
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 68 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Melia Valencia(Valencia)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 91
Melia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 102 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

ILUNION Aqua 4(Valencia)
US$ 98
US$ 78
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 92 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hostal Venecia(Valencia)
US$ 72
US$ 68
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Besparingsmelding! 28% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 28% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 94 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Caro Hotel(Valencia)
US$ 238
US$ 219
Official website
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 29% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 29% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 310 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 361
US$ 345
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.061)
Beoordelingen filteren
1.061 resultaten
Waardering van reizigers
539
407
92
13
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
539
407
92
13
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.061 beoordelingen
1 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dikke 10!! Mooie schone kamers, dichtbij historische gedeelte van de stad. Vriendelijk personeel, top service en heerlijk Spaans ontbijt. Ook voor een lekkere hap en drankje. Raad dit hotel iedereen aan.

Verbleef: februari 2018, reisde met familie
1  Bedank Armand K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grupo-Valenciaflats, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Kramer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2018
Google-vertaling

Dear Armand. Thanks for your comments and for having selected Hotel Kramer during your stay in Valencia. We're happy to know that you enjoyed your stay and we hope to have you back soon as a guest of our hotel. Kindest regards, Hotel Kramer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kijkende naar alle recensies op TripAdvisor kan ik eigenlijk concluderen dat alles klopt wat ze schrijven, resumé :

- super klantvriendelijk
- Kamers wat gehorig (maar toch 8uur slaap gehad)
- Ontbijt is prima, maar je kan het er ook niet bijboeken. Kan je ergens in de stad gaan ontbijten of alsnog in het hotel, zijn de kosten (€6,50) niet.
- Fietsen in het hotel huren is ook een sterke aanrader.(9€ per dag)
- Leuke hotel bar / restaurant waar ze lekker eten en cocktails serveren allemaal goed betaalbaar.

Vanaf de luchthaven naar metro Turia in ongeveer 40min (€5), klein stukje lopen en je bent er.

Met de fiets ben je in 35 minuten op het strand, dit heb je echter niet door als je door het park fietst.

Wij zijn in de avond lopend de stad in gegaan (20min) vanaf het hotel.

Zou ik in dit hotel terug komen, zeker.

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
1  Bedank Joel W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grupo-Valenciaflats, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Kramer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 januari 2018
Google-vertaling

Dear Joel W,
Thank you for visiting our hotel. It is nice to read positive comments about our hotel and services.
We would love to see you again in the future.
Best regards - Caterina Punzo -

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 december 2017 beoordeeld

De ontvangst aan de balie was hartelijk.
Het personeel geeft goede info over Valencia en bieden eigen fietsen aan.
Hier hebben we dan ook handig gebruik van gemaakt.
Dit is de perfecte manier om Valencia te verkennen.

De kamers zijn proper en comfortabel.
Enkel de airco was niet geheel goed in werking waardoor het 's nachts te warm was.

Het ontbijt hebben we apart betaald.
Je hebt veel keuze a la carte en het is zeer betaalbaar!

Ook voor een lekkere tapas en een glaasje cava, ben je hier aan het goede adres.
In de gezellige bar hebben we een kaasschotel, ansjovis en andere lekkere hapjes genomen. De cava was heerlijk.

Zeker een aanrader.

Kamertip: Een kamer aan de wijkkant is rustiger dan aan het kruispunt.
  • Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Kira N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grupo-Valenciaflats, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Kramer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2017
Google-vertaling

Dear Kira N,
Thank you for visiting our hotel. It is nice to read the positive comments about our facilities and bar.
Your opinion is very important for us because it helps to improve our service everyday
We hope to be again your accommodation option in Valencia in the future.
Best Regards - Caterina Punzo -

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel. Goede ligging en super vriendelijk personeel.
Je kunt fietsen huren in het hotel voor 10 euro P.d.
Fietspad start bij het hotel.
In 2 minuten in het park turia.
Winkelcentrum ligt ertegen over.
Binnen 10 minuten in oude centrum en half uur fietsen naar het strand. Je bent met de fiets sneller dan de bus.2
Ontbijt ook heerlijk.
Cocktails voor 5 euro. Probeer de aque de Valencia.
Als je naar Valencia gaat zeker hier verblijven.
Ook gratis WiFi trouwens.

Verbleef: oktober 2017, reisde met vrienden
1  Bedank Karin B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grupo-Valenciaflats, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Kramer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Karin B,
thank you very much for your review. We are glad to know that you had a pleasant stay in Valencia.
We hope to be again your accommodation choice next time in Valencia
Best Regards - Caterina Punzo -

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Net hotel gelegen aan het Turia park in het nieuwe centrum van de stad. Een groot winkel centrum & El Corte Ingleas om de hoek. Aan het einde van de straat ook n grote bios met engelse gesproken films. Kamers zijn prima. Ontbijt ook goed. Fiets huren en op pad. Centraal gelegen.

Verbleef: oktober 2017
Bedank Kim206
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ValenciaFlats1, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Kramer, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Kim206,
Thank you for your review. We are pleased to know that you had a good experience staying with us and we are sure your review will be very helpful to the next travellers.
We hope to be again your accommodation option next time in Valencia
Best Regards - Caterina Punzo -

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken