Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed Italiaans eten”
Beoordeling van Il Vulcano

Il Vulcano
Geclassificeerd als nr. 46 van 4.205 Restaurants in Valencia
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 28
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
13 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na advies van Tripadvisor dit restaurant bezocht. Op de site zijn de foto's mooier dan in het echt.
De smaak was wel goed! En het
personeel erg vriendelijk. Echter hoofdgerecht werd bij de één eerst geserveerd terwijl de ander nog niets had, wel kreeg diegene ook extra ' rozemarijnpizza' van het huis. Vervolgens kregen we het voorgerecht.
Limoncello was ook van het huis.
Van mij mag er iets aan de uitstraling gedaan worden. Ziet er goedkoop uit (geen gezellige sfeer).

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Marielle K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (622)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 622 beoordelingen

18 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier heerlijk gegeten met zn tweeën. De bediening is super vriendelijk en legt netjes de gerechten uit. Het was goed eten, grote porties voor een nette prijs, wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank MKoetsier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant bezocht op advies van Tripadvisor, staat op de 2e plek van beste restaurants. Wat blijkt bij aankomst.....het is echt een onogenlijke zaak, een soort snackbar. Ik vraag me werkelijk af hoe tripadvisor werkt. Dit kan gewoon echt niet.

Datum van bezoek: juli 2017
4  Bedank maurice0702016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker . Er was heel veel keuze . Tonijn was de lekkerste ooit gegeten.
Bijzonder mooi opgemaakt . Ene bord was nog mooier dan andere. De kok heeft een dikke 10 verdiend.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Annekesc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Enthousiaste medewerkers, goede kaart. Beste pizza en tonijn in lange tijd gegeten. Je krijgt goed advies. Ook goed toegankelijk met kinderen

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank RoseBis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Il Vulcano bekeken, bekeken ook

Valencia, provincie Valencia
 
Valencia, provincie Valencia
 

In Il Vulcano geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding