Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima gegeten”
Beoordeling van Restaurant Gabbeach

Restaurant Gabbeach
Geclassificeerd als nr. 467 van 4.564 Restaurants in Valencia
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Hedendaags
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden van ‘eten aan het water’ een ietsjes andere voorstelling, maar van de keuzes die er op deze specifieke plek in de haven van de stad zijn is dit een prima restaurant.

Moderne ambiance, vriendelijke bediening en de gerechtjes die wij voorbij zagen komen zagen er prachtig uit qua opdienen. Het is een hotelrestaurant en best groot. Prijzen zijn prima.

Wij namen zelf wat mosselen vooraf en als hoofdgerecht een Valenciaanse paella. Mosselen waren lekker op smaak en ook de paella, met dit keer kip en konijn erin (dus geen slakken), was erg lekker en heerlijk gekruid. De saffraan konden we er niet echt uithalen maar de paprika des te meer. Bleek een heerlijke combinatie te zijn.

Goede keuze dus voor een restaurant in de haven.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank MichelsZone
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.424)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.424 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld

Uitstekend gegeten (paella valenciana en negro) met zeer vriendelijke bediening en zicht op zee. Dank je Roby, Leila en Benia!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 1988Edw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We houden niet zo van mensen die je een restaurant inpraten, maar schijnbaar is dat aan de boulevard in Valencia gebruikelijk. Dit restaurant gekozen wegens de recensies op deze site.

Je kunt er leuk zitten en de bediening ouds erg vriendelijk. Paella (seafood) vonden we daarentegen matig. Het was erg zout wat de smaak niet ten goede komt. Voor de paella zou ik dit restaurant dus niet aanbevelen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank KevAlbr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant sprak ons als enige aan op de promenade. We merkten al snel dat het wat aan de duurdere kant was. De tapas die we bestelden waren prijzig voor wat we maar op ons bord kregen, 4 scampi’s voor 14 euro... maar samen met de kaassaus waren wel om van de smullen! Verder aten we de seafood spaghetti die ook zeeeer lekker was. Voor de wijnkeuze werden we geholpen door Mathias, de ober van onze tafel

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Lisa071999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening. Ik heb rugproblemen en kreeg van de ober (Roby) extra kussens in mijn stoel. De ober heeft voor ons eerst een mix van glutenvrije tapas als voorgerecht samengesteld. De hoofdgerechten waren heerlijk. Prijs kwaliteit was OK. Nadat we betaald hebben, kregen we nog een lokaal drankje (snaps) aangeboden. Prijzen mogen mischien iets democratischer zijn.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Erik_Wel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Gabbeach bekeken, bekeken ook

Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 
Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 
Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 

In Restaurant Gabbeach geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding