Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 117
PricelineUS$ 117
Hotels.comUS$ 117
TravelocityUS$ 117
Orbitz.comUS$ 117
HurbUS$ 121
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (270)
Beoordelingen filteren
271 resultaten
Waardering van reizigers
126
76
33
17
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
126
76
33
17
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 271 beoordelingen
Beoordeeld op 13 maart 2018 via mobiele applicatie

Mooi restaurant met hippe bediening. Goede menukaart met heerlijke gerechten. Ook eindelijk een gelegenheid om Valenciaans water te drinken. Pasta met kreeft is om je vingers bij op te eten. Zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Bernvaes
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 mei 2017 via mobiele applicatie

Een fijn hotel, iedereen is makkelijk benaderbaar, goede kamers en bedden. Elke dag schoon. Ontbijt is fijn en aan de boulevard met opengeslagen deuren. Goede lunch en diner en ook nog eens fijne bar!

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank RoseBis
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Gabbeach, Responsable de Guest Experience van Sabbia by Gabbeach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2017

Dear Rosebischoff,
Le quiséramos dank u voor uw gulle score en positieve feedback. Er wordt hard gewerkt om de beste ervaring te bieden, en het is een grote vreugde voor ons om te zien dat we hebben gedaan met je. Wij hopen u snel te zien! We groeten u namens het hele team van Gabbeach!
Brigitta Orosz,
Verantwoordelijk Guest Experience

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2017 via mobiele applicatie

Vorig jaar tijdens de meivakantie 2 x uitstekend gegeten dus gisteravond laat vanuit nederland aangekomen naar Gabbeach gewandeld om daar te eten, wederom uitstekend bevallen.

Vleesgerecht besteld voor 2 personen, kon je laten bereiden of ook aan tafel baken, geweldig.

Vooraf nog 2 cocktails op en als nagerecht een cocolade muffin en een chocolademousse besteld, was weer supergoed

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leonv410
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 januari 2017

Prachtige locatie,zeer sfeervol hotel,super vriendelijk personeel!!!Reeds de 2de keer ook dat we hier aten,het beste restaurant vlak aan de zee!De cocktails zijn waanzinnig lekker en iedereen zou dit gerecht eens moeten proberen:presa iberico marinada 12 hours,om je vingers van af te likken!De junior suite is zooo mooi!Hier komen we nog veel terug,een echte aanrader!!

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank philip n
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
gabbana13, Valentina Hernández - Guest Experience Manager van Sabbia by Gabbeach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2017
Google-vertaling

Dear Philip N, it was a real pleasure to have the opportunity to welcome you again in our Hotel Boutique Gabbeach. We are so glad that we could make this stay even better than the last one - that the fruit of our passion and love for all of we do day by day in Gabbeach. Thank you very much for your trust! Hope, now we are your favorite destination in Valencia´s beach;)
See you very soon again!
Valentina Hernández - Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 4 oktober 2014 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt op de perfecte locatie. Het personeel was briljant. Het lawaai was verschrikkelijk, het water van de wc liep de hele nacht door. De koelkast stond naast het bed, dus dat maakte vel lawaai. De kamers waren niet erg schoon. Het groene tapijt in de gang op de derde verdieping was walgelijk en de geur was verschrikkelijk.

Bedank Carl H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken