Pros :
• Redelijke ligging in Valencia
• Gunstige prijs voor de gekregen kwaliteit
• Grote en comfortabele kamer
Cons :
• Gehorig
Wij hebben hier 2 nachten verbleven in de tweede helft van oktober (en geboekt 4 maanden op voorhand), op de website van booking.com. We betaalden 150€ per nacht voor een cancelabel standaard kamer, alle taxen en ontbijt voor 2 inbegrepen. Prijzen zijn meestal lager, maar wegens halve marathon tijdelijk hoger. We hebben voor Silken gekozen wegens enkele eerdere positieve ervaringen met Silken hotels in andere Spaanse steden.
Het modern hotel biedt ‘s avonds een futuristische aanblik, binnenin is het ook modern en ruim maar men heeft hier het futurisme weggelaten . Het gebouw telt 7 kamerverdiepingen, 2 liften en +160 kamers , ruime uitnodigende lobby met aansluitende lounge en bar. Gelegen op 800m stappen van de rand van oud Valencia en op 500 meter van metrostation Arago.
Onze standaard kamer was heel ruim (+-27m²) met een perfecte indeling, comfortabel en helder. Proper laminaatparket, goed breed bed, crispy lakens en hoofdkussens, perfect verdonkerende gordijnen. Zithoek met 2 zetels en tafeltje, kleine flatscreen TV, stille en goede AC, gratis en goede Wifi. Badkamer was proper en ruim, combi bad/douche, heel goede en grote handdoeken. Frigootje aanwezig. Geluidsdemping naar de drukke straat was ondermaats (misschien omdat onze venster niet goed sloot?) en geluidsdemping naar andere kamers kon ook beter. De gangen waren proper maar redelijk donker.
Correct en meertalig onthaal, checkin/checkout was snel en professioneel. Buffet ontbijt was perfect en “on par” met andere 4**** hotels.