Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.348)
Beoordelingen filteren
1.348 resultaten
Waardering van reizigers
574
554
155
49
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
574
554
155
49
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 1.348 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2019

Prachtige ligging. Alles op wandelafstand. Taxi tot strand 10€. Lekker en volledig ontbijt. Verse jus, lekkere koffie. Kamers klein maar prima onderhouden en goede airco. Lekkere bedden. Kamer met terras op hoogste verdiep top. Heel vriendelijk ontvangst door Vanessa.
Tip inloopdouche. Goede kuisploeg.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Escapmarce738363
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AgustinSignoli, Director de Recepción van Petit Palace Plaza de la Reina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019
Google-vertaling

Dear Escapmarce738363,

We are very happy to know that the breakfast, cleanliness and staff service as well as our location and aircon, have met your expectations and we are sure that to Vanesa was a pleasure meeting you and helping you in everything she could.

The hotel also has rooms with shower plate only, by contacting our front desk we would have been very happy to check the availablity to see if would be possible to change rooms. Sorry for the inconvenience.

It surely was a pleasure having you as our guest and we hope to see you again soon, if the future holds...!!

Best regards,

Louis Martins.
Guest Service Agent
Petit Palace Plaza de la Reina
plazadelareina@petitpalace.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2019

Prima hotel midden in het centrum en toch gelegen in een rustig zijstraatje, daardoor alle rust op de hotelkamer. Daarnaast bijzonder vriendelijk personeel.
Gracias Loui Y M. Angeles Y el resto del personal

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank rennie1213
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AgustinSignoli, Director de Recepción van Petit Palace Plaza de la Reina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2019
Google-vertaling

Dear rennie1213,

It has been a true pleasure to have you as our guests and it is very satisfying to read that you had a pleasant stay. We aim to deliver an amazing holiday experience to each of our guests and it is very fulfilling to have accomplished that for you.

Thank you very much for the excellent review. We are very happy to know that overall everything has met your expectations, and M. Angeles and Myself were delighted to have met you.

We surely hope you had a great time in Valencia.

Truly was a pleasure meeting you and we look forward to see you again soon, if the future holds...!!

Our Warmest regards, from the whole family at the Petit Palace Plaza de la Reina.

Louis Martins.
Guest Service Agent
Petit Palace Plaza de la Reina
plazadelareina@petitpalace.com


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019

Goed hotel in het centrum. Daardoor een fantastische uitvalsbasis voor een stedentrip. De bediening is uitstekend. Voldoende lunch en eetgelegenheden in de buurt. Een beperkt aantal voor de gasten gratis fietsen.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank A3CPF
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AgustinSignoli, Director de Recepción van Petit Palace Plaza de la Reina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019
Google-vertaling

Dear A3CPF,

It has been a true pleasure to have you as our guest and it is very satisfying to read that you enjoyed the hotel location.

Unfortunately, being such a small hotel we don't have enough storage for more free bicycles for our guests, however in case it happens that none's available at the time, just around the corner from us there's a rental from which by telling that you're staying with us their bikes would cost only 5 euros for 24 hours person. My most sincere apologies for the inconvenience.

We certainly hope you had a lovely holiday in Valencia and enjoyed our beautiful city.

Thank you very much for sharing your experience with us and for your evaluation.

We look forward to see you again, if the future holds...!!

Best regards,

Louis Martins.
Guest Service Agent
Petit Palace Plaza de la Reina
plazadelareina@petitpalace.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2019

Het hotel ligt in de oude binnenstad en is dus een ideale uitvalsbasis voor een Citytrip. 10 min voor metro, en zeer veel tapas en drink gelegenheden vlakbij. Het hotel ligt in een zijstraatje waar zeer weinig passage is en waar geen auto's doorrijden. Daardoor is het er zeer rustig.

Super vriendelijk personeel die zeer goed Engels spreken.
Zeer lekker ontbijt dat uitgebreid genoeg was. Kamer was ruim met zeer goede bedden en kussens. Zeer goede airco. Onze kamer lag aan de binnenzijde van het gebouw.
Badkamer misschien een beetje krap en de douche zou wel moeten vervangen worden. Het is een kleine badkuip om in te staan en in de hoeken is er wat vieze aanslag.... Dergelijk hotel zou echt wel een inloopdouche moeten hebben.

Maar buiten dat detail echt een super aangenaam verblijf gehad. Mijn vrouw verjaarde tijdens ons verblijf. Ik vroeg aan de persoon achter de desk of er iets speciaal gedaan kon worden en dat was geen probleem. Een lekkere muffin met een kaarsje werd op de kamer gezet.

Als we terugkomen naar Valencia zal het zeker en vast in dit hotel zijn. TOPPER!

Kamertip: Een kamer met uitzicht op de binnenkant is zeer rustig
Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank JeroeC
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Salvador P, General Manager van Petit Palace Plaza de la Reina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2019
Google-vertaling

Dear JeroeC.
Thank you for this great feedback of your experience with us and, please, excuse me for not to be able to answer in your own language.
We love you have enjoyed a beautiful stay with us and to know everything has been to your liking.
It has been a real pleasure to celebrate with you and your wife such a special ocasion.

On behalf of the whole family of Petit Palace Plaza de la Reina thank you for your trust and see you soon!.

Salvador Prades
Host/Hotel General Manager.
Petit Palace Plpaza de la Reina.
salvador.prades@petitpalace.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel in het oude centrum van Valencia, dichtbij vele bezienswaardigheden.Kamer was niet supergroot maar wel van alle gemakken voorzien. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!! Prima uitvalsbasis voor stedentrip.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Diana v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AgustinSignoli, Director de Recepción van Petit Palace Plaza de la Reina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2019
Google-vertaling

Dear Diana,

We are very pleased to hear that our hotel and its location as well as the staff service and friendliness, have met and exceed all your needs.

It was a true pleasure to have you as our guest and we hope you had a wonderful time in Valencia.

Thank you ever so much for sparing a few minutes of your time to share and evaluate your experience with us.

We hope to see you again soon, if the future holds!

Our warmest regards,

Louis Martins.
Guest Servive Agent
Petit Palace Plaza de la Reina
plazadelareina@petitpalace.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken