Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 151
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08-10-22
Booking.com
US$ 152
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-10-22
FindHotel
US$ 122
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-10-22
Hotels.comUS$ 151
PricelineUS$ 152
TravelocityUS$ 151
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (117)
Beoordelingen filteren
117 resultaten
Waardering van reizigers
77
26
7
0
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
77
26
7
0
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 117 beoordelingen
Beoordeeld op 29 februari 2020

Geweldig hotel! Midden in het centrum en veel is op loopafstand. Zachte prijs als je kijkt naar de locatie. Personeel is heel vriendelijk en spreekt voldoende Engels. Kamer ook erg schoon. Bedden liggen prima en de kamers zien er mooi uit.

Kamertip: Elke kamer heeft een uniek design. Erg leuk!
Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank thieu2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Recepción Casual Valencia del Socarrat, Atención al cliente/recepción van Casual Socarrat Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 februari 2020

Heel erg bedankt voor je reactie, we zijn erg blij dat je hier een fijne vakantie met ons hebt doorgebracht, we hopen je snel weer te zien, groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2020

Het hotel is perfect gelegen: in het centrum, je loopt overal binnen 5-20 minuten naartoe. Het strand is een half uur met het OV. Het hotel is heel schoon, zeer vriendelijke medewerkers en een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet.

Kamertip: Kamer 205 is mooi en ligt aan de rustige achterkant van het hotel.
Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 314mari_lleb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Recepción Casua... V, Receptionista van Casual Socarrat Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2020

Heel erg bedankt voor je reactie, we zijn erg blij dat je het Hotel leuk vond, voor ons is het erg belangrijk dat je hier een leuke vakantie hebt doorgebracht bij ons in Valencia, we hopen je snel weer te zien :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2020

Dit hotel ligt op loopafstand van de cathedraal. Net geopend in augustus. Prachtige kamers, zeer vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt. Veel leuke restaurants en shops in de buurt. Direct aan de overkant kleine supermarkt. Altijd handig.

Datum van verblijf: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anouk271297
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Recepción Casua... V, RECEPCIONISTA van Casual Socarrat Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2020

We waarderen je reactie, Anouk, wat een vreugde je leuk vond,
Uw mening is erg belangrijk om te blijven werken en dat iedereen zich bij ons op zijn gemak voelt.
We hopen je snel weer te zien,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2019

Het hotel ligt in het centrum van de stad, waardoor alle bezienswaardigheden binnen het oude centrum op wandelafstand liggen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima. Via de groene long van de Turia rivierbedding is ook de nieuwe site heel goed te bereiken. Kortom een aanrader.

Kamertip: Heel charmante kamers in lichte pastelkleuren en met elk een eigen thema.
Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Dirk_Dewulf
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Recepción Casua... V, Director de Recepción van Casual Socarrat Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2019

Goedemiddag Dirk, hartelijk dank voor uw commentaar en uw beoordeling. We zijn erg blij dat u zowel het hotel als de stad vond. Kom terug wanneer je maar wilt en blijf ons leren kennen. Hier is uw huis. Groeten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2019

Goed hotel prima gelegen. Wat ophanghaakjes in badkamer zou prettig zijn. Ontbijt prima.Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De kamer die aan de achterzijde gelegen was is erg rustig. Een barretje in het hotel zou het nog aangenamer maken.

Kamertip: Uitstekend bed.
Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank gerardvelde2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Recepción Casua... V, Director de Recepción van Casual Socarrat Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2019

Hallo Gerard, hartelijk dank voor uw opmerking en uw beoordeling. We houden rekening met uw suggestie, we werken aan verbetering. Het comfort van de klant is ons hoofddoel. Wij nodigen u uit om ons te blijven kennen bij uw terugkeer naar Spanje. Hier is uw huis!. Groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken