Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 269
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-10-22
Expedia.com
US$ 268
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-10-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Trip.com
US$ 231
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-10-22
Hotels.comUS$ 272
PricelineUS$ 269
TravelocityUS$ 268
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (278)
Beoordelingen filteren
278 resultaten
Waardering van reizigers
246
13
7
6
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
246
13
7
6
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 278 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2022 via mobiele applicatie

Wat een geweldig hotel: werkelijk voorzien van ieder mogelijk detail. Zelfs een stijltang aanwezig. Niet dat ik die nodig heb maar het kàn. Mooie kamer, alles netjes, schoon, niet krap, lekkere douche, en rustig ondanks dat we aan de voorkant sliepen. Ontbijt op 9e verdieping met uitzicht was heerlijk. Er staat zelfs een barista voor een heerlijke espresso. Ik was hier met mijn zoon en we vonden het top!

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank MarteReist
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
José Enrique Herrero Grau, Guest Services / Front Office van Only YOU Hotel Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2022
Google-vertaling

Dear Mr. MarteReist,

Thank you for choosing Only YOU Hotel Valencia and I hope you are having a splendid day!

I am very delighted to read that your experience was magical and most importantly to your satisfaction.

Thank you again for your gorgeous comments regarding the Hotel premises and the astonishing service from the restaurant El Mirador.

On your next reservation to Valencia, I will make sure to assist you upon your arrival and take care of every detail in order to provide you with the best possible experience.

Please, don´t hesitate to contact me for anything you may need.

With kindest regards,

Jose E. Herrero
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel, midden in de stad. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Gezellige bar om S’avonds laat nog een afzakkertje te nemen. Vanuit je hotelkamer prachtig uitzicht over de stad, wij zaten op de achtste verdieping. Kamers zijn van alle gemakken voorzien

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 589moniqueh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
José Enrique Herrero Grau, Guest Services / Front Office van Only YOU Hotel Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2022
Google-vertaling

Dear Mrs. 589moniqueh,

Thank you so much for visiting us during your recent stay in Valencia.

It is my pleasure to read that you enjoyed your time with us, and that we were able to delight you with our services, room and views, thank you.

We would be very delighted to welcome you back in your home away from home.

With warmest regards,

José E. Herrero
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2021

Supervisor Alberto is top ! Hij ziet alles en is zeer behulpzaam. Je kan hem alles vragen niets is hem te veel, dit alles geldt voor heel het team. We komen hier zeker terug. Keuze op de kaart is zeer uitgebreid

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank anjahH8835DI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
José Enrique Herrero Grau, Guest Services / Front Office van Only YOU Hotel Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2022
Google-vertaling

Dear anjahH8835DI,

First of all, thank you very much for taking the time to give us your feedback.

Your kind words are highly appreciated and with pleasure I will share with them, especially with Alberto.

We would love to welcome you again in the near future.

With kind regards,

José E. Herrero
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 november 2021 via mobiele applicatie

Top hotel!
Alles is hier goed aan, vriendelijk (goed Engels sprekend) personeel wat bereid is om je met alles te helpen, heerlijk eten, ruime kamers, goede schoonmaak service, sportschool met handdoeken en eten wat regelmatig wordt bijgevuld, echt top gewoon!
Alleen de gang is wat gehorig, wanneer je op de kamer bent. En het zou lekker zijn als er een beauty ruimte (sauna, zwembad, massage etc) zou zijn!
Hier komen we zeker weer terug.
En voor een trip naar Valencia is dit hotel echt een aanrader! Midden in het centrum, dichtbij alles en in de buurt van verschillende fiets verhuur bedrijven.

Kamertip: Ga een fiets huren en neem je wandelschoenen mee!
Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SharonK1839
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
José Enrique Herrero Grau, Guest Services / Front Office van Only YOU Hotel Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 december 2021
Google-vertaling

Dear SharonK1839,

Thank you very much for your positive review regarding your visit to Only YOU Hotel Valencia.

Your kind words are highly appreciated and with pleasure I will share with the entire team, thank you.

Please do not hesitate to contact us at any time if you have any questions or wishes.

With Kind Regards.

José E. Herrero
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2021

Dit is echt één van de mooiste en beste hotels waar we ooit zijn geweest. We hebben al vele hotel bezocht ook vaak de luxere maar bij dit hotel klopt echt alles. De sfeer, de inrichting, het super vriendelijke personeel, de prachtige kamers, het eten, het ontbijt, echt ik kan er alleen maar goeds over vertellen. Zelfs de geur door heel het hotel is heerlijk. Over alles is heel goed nagedacht en tot de kleinste puntjes uitgevoerd. Daarnaast loop je binnen 100m het prachtige plein in het oude centrum op dus beter kan echt niet. De luchthaven bereik je voor minder dan 20,- met de taxi in slechts 20 minuten. Wij gaan zeker terug naar dit hotel als we weer naar Valencia gaan. Hier stap je binnen en je voelt je thuis en vervolgens nemen ze alles uit handen. Echt een topper!

Kamertip: De Junior suite is geweldig, grote zitruimte met bank, 2 TV's met chromecast, en super groot bed. De In Spa experiences zijn top.
Datum van verblijf: november 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank D134NEbarryd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
José Enrique Herrero Grau, Guest Services / Front Office van Only YOU Hotel Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2021
Google-vertaling

Dear Mrs or Mr. D134NEbarryd,

Thank you very much for choosing us during your recent stay in Valencia.

It is my pleasure to read that you enjoyed your time with us and that we were able to delight you with your room, the atmosphere and our staff, thank you.

I am at your disposal in your next visit to Valencia, I will personally look after your booking to make sure you have an unforgettable experience again.

With Kind Regards.

José E. Herrero
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken