Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten in een gezellig, hip tentje met vriendelijke bediening!”
Beoordeling van Kaikaya

Kaikaya
Geclassificeerd als nr. 18 van 4.327 Restaurants in Valencia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 41 - US$ 70
Wijk: Sant Francesc
Gegevens restaurant
Wijk: Sant Francesc
8 augustus 2021 beoordeeld

Heerlijke sushi op, en heel goed en vriendelijk geholpen door Pauline. We hebben genoten en komen zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lottev865
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.978)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

16 - 20 van 1.980 beoordelingen

7 augustus 2021 beoordeeld

We hebben super lekker gegeten. De gerechten die we hebben genomen was op advies van Jana en het was een 10. Ik ben allergisch voor garnalen dus heeft ze wat dingen aangepast. Ze heeft ons super goed advies gegeven en vriendelijk geholpen! Thank you jana! See you next time!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank heaxo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2021 beoordeeld

Heerlijke Sushi!! Echt een aanrader, vooral als je houdt van verschillende smaken. Wij zijn uitstekend geholpen door Jana met goede service en een prettige houding.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 130mma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2021 beoordeeld

Heerlijk gegeten en heel fijn bediend! Onze gastvrouw Jana heeft ons heerlijke gerechten geadviseerd en heeft ons verder heel vriendelijk en enthousiast geholpen.
Echt een aanrader, ook een mooie locatie.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank dillek2021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2021 beoordeeld

Heerlijke sushi, een keer wat anders dan alleen ‘normale’ maki’s enzo. Super aardige bediening en lekker eten midden in de stad.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 204guusjeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kaikaya bekeken, bekeken ook

Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 
Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 

In Kaikaya geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.