Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader!”
Beoordeling van a huevo Restaurante

a huevo Restaurante
Reserveer een tafel
2
vr 24-9
20:00
Geclassificeerd als nr. 12 van 4.325 Restaurants in Valencia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 22 - US$ 34
Wijk: La Gran Via
Gegevens restaurant
Wijk: La Gran Via
7 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! Gezellige en fijne sfeer, goede bediening en het eten was top. Sharing diner, maar geen standaard tapas. Verassende combi’s. Wij hebben genoten!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Manonn1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (687)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 687 beoordelingen

25 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Allereerst erg vriendelijk ontvangen door Alex. Een heerlijk tafeltje buiten voor 4. Daarna perfect bediend door Alex. Eten was bijzonder en zeker niet alledaags. Zeker de moeite waard om terug te gaan. Prijs/kwaliteit is dik in orde. Alex weet wat gastvrijheid is!

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank NijmegenNL024
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten. Alle gerechten waren verrassend. Toffe en vlotte bediening. Een aanrader bij je bezoek in Valencia!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank MiekD7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke verwelkoming. Het concept en de grechten werden duidelijk uitgelegd in het Engels.
Het eten is origineel en van topkwaliteit.
Superlekker en heel gezellig om te delen met elkaar.
We zouden alles direct een 2de x bestellen!
De desserten zijn van hetzelfde niveau.
De gastvrijheid en kennis van Alex zijn een opsteker voor Valencia. ❤️

Datum van bezoek: juni 2021
1  Bedank Paradise56385539607
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en bediening was super! Alles werd duidelijk in het Engels uitgelegd en we kregen goede tips over het aantal tapasgerechten dat we moesten kiezen.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank tessa_-Mulderr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die a huevo Restaurante bekeken, bekeken ook

Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 
Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 

In a huevo Restaurante geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.