Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vreselijke bediening”
Beoordeling van Hard Rock Cafe Valencia

Hard Rock Cafe Valencia
Reserveren met
Hard Rock Cafe Valencia is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 404 van 4.189 Restaurants in Valencia
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 23
Gegevens restaurant
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 6 personen gaan eten.
Voor twee personen kwam het eten en toen die klaar waren vijftien minuten later de rest. Ze hadden het systeem zogenaamd veranderd maar snapten er klaarblijkelijk niets van. Zelfs een drankje van de zaak kon er niet vanaf. Een waardeloze tent

1  Bedank Eric G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockSpain, Director de Relaciones con Clientes van Hard Rock Cafe Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for sharing your review about Hard Rock Cafe Valencia.

We take great pride on creating memorable experiences and we are interested in gathering additional details. We would really appreciate it if you would please contact us on wecare@hrcvalencia.com

Sincerely,
HRC Valencia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (552)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

12 - 16 van 552 beoordelingen

17 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het Hard Rock Cafe in Valencia beschikt over een mooi terras maar dat is enkel open in het weekend. Mijn hamburger was niet volledig gebakken zoals gevraagd. Voor de rest de uitstekende service die we gewoon zijn van HRC!

Bedank U7599LTkrism
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockSpain, Director de Relaciones con Clientes van Hard Rock Cafe Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018
Google-vertaling

Thank you so much for sharing your review about Hard Rock Cafe Valencia.

We would like to thank you for your positive comments and for highlighting our staff and our terrace. We also want to tell you that we have managers around the cafe delighted to help you at the moment with any matter that you have.
We are looking forward to welcoming you back soon!

Kind regards,
HRC Valencia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke burgers in een tof decor.
Het eten is gewoon lekker, geen twijfel mogelijk.
Theo original burger is TOP.

Bedank Daphne D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockSpain, Director de Relaciones con Clientes van Hard Rock Cafe Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2018
Google-vertaling

Thank you so much for sharing your review about Hard Rock Cafe Valencia.

We would also like to thank you for your positive comments about our place and for highlighting our burgers. You are the best!!
We hope to see you soon again, we will be glad to see you around!

Kind regards,
HRC Valencia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten. Gezellig sfeer met heel erg vriendelijk personeel. Het restaurant ziet er netjes uit.

Bedank 803sanderd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockSpain, Director de Relaciones con Clientes van Hard Rock Cafe Valencia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2018
Google-vertaling

We would like to thank you for sharing this fantastic review about Hard Rock Cafe Valencia!

It makes us truly happy to read about your experience! We would also like to thank you for your positive comments about our food, our cozy atmosphere and our friendly staff!

We hope that you will come back to visit us again very soon!

Kind regards,
HRC Valencia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon lekker eten en vriendelijk personeel en mooie decoratie aan de muur. Dessert is van epische proporties. Gelukkig was een doggybag mogelijk.

Bedank 710sebastiaanb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hard Rock Cafe Valencia bekeken, bekeken ook

 
Valencia, provincie Valencia
 
Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 

In Hard Rock Cafe Valencia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding