Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prima plek, compleet en fijn huis”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Ruim zonneterras op de slaapkamerblok met zich op zee en de skyline van Benidorm
Woonkamer met zit- en eethoek.   Wifi en TV-Vlaanderen, verschillende spelletjes, puzzels en boeken.
Naye (tuinkamer) ingericht  als eetkamer met doorgang naar het zwembad en de oprit
Zicht op de naya van aan het zwembad
Halfopen keuken met grote koelkast en diepvriesvak, fornuis op gas.
mini-oven, microgolf, dulce gusto koffiezet en gewone koffiezet , eierkoker, waterkoker, mixer, ...
Slpk 1 : 2 pers.bed 1.80 met memoryfoammatras.  Warm/koud airco en plafondventilator.  Zicht op naya
Slpk 2 : 2 pers.bed : 1.60 met elektr. verstelbaar hoofd- en voeteinde.  Airco + plafondventilator
Slpk. 4 : 2x 1 pers. bed + vast kinderbed (70 x 1.40).  Airco en plafondventilator.
Douchekamer met inloopdouche, wc en lavabo.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Benidorm, Costa Blanca, provincie Alicante, Valenciaanse Land

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
jaccov662
1 beoordeling
“Prima plek, compleet en fijn huis”
Beoordeeld op 11 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

Het huis is zeer ruim en van alle gemakken voorzien. De airco en het zwembad zijn heerlijk met het warme weer; overdag lekker afkoelen in het zwembad, 's nachts goed slapen.
Het huis ligt op een zeer rustige locatie, dichtbij de weg naar Benidorm en de uitvalswegen naar Valencia en Alicante. Alle benodigde voorzieningen zijn in de buurt. Zowel stranden als vele mogelijkheden voor vertier in de onmiddellijke nabijheid.
Wij (gezin met twee jonge kinderen) hebben een uitstekende tijd gehad in La Nucia (met eigen auto).

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ElsVtb
Lichtervelde, België
1 beoordeling
“Super gezinsvilla”
Beoordeeld op 21 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017

We genoten volop van ons verblijf in Casa Mi Pajobe:
* een ruime en gezellige vakantiewoning waarbij het Spaanse karakter behouden wordt
* heel goed werkende airco en WIFI
* super uitgeruste keuken
* zwembad ligt in volle zon en vanop het bijhorende zonneterras geniet je van de prachtige omgeving
*rustig gelegen woning van waaruit je met de wagen vlot het strand, shoppingmogelijkheden, attractieparken en de omgeving kan ontdekken
* restaurantjes op wandelafstand
* heel verzorgde tuin met gezellig schaduwterrasje
* Dank je wel voor de uitgebreide info-map :-)
Kortom: voor herhaling vatbaar!

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 jul 2017
Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf. Altijd terug welkom voor een volgende vakantie in Casa Mi Pajobe.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katrien R
1 beoordeling
“Prachtige, goedgelegen alleenstaande villa”
Beoordeeld op 30 april 2017 voor een verblijf in augustus 2016

Prachtig, mooi onderhouden villa met alle comfort voor de hele familie. Super zonneterras met zwembad. Gunstig gelegen, op enkele kilometers van Benidorm, Altea,...
Warm onthaal door eigenaars met heel veel goeie tips omtrent omgeving, uitstapjes, restaurants.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 mei 2017
Hartelijk dank voor je beoordeling. Altijd aangenaam om te lezen dat mensen genoten hebben van hun verblijf in onze villa.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Isabel S
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen