Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastische locatie en appartement”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
provincie Alicante, Valenciaanse Land

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
peterp707
Laarne, België
Niveau 5 bijdrager
84 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 24 nuttige stemmen
“Fantastische locatie en appartement”
Beoordeeld op 7 juni 2016 voor een verblijf in juni 2016

WAUW, echt waar, WAUW!! Wat een locatie en een appartement. Je komt aan in je eigen privé parking. Je hebt laten weten wanneer je zal aankomen en de ontvangstdame staat klaar voor jou, in je eigen moedertaal. Ze legt je alles uit en toont je alles. Het kan niet eenvoudiger. En je mag ze ook altijd bellen. En dan het appartement! Modern, van alle luxe voorzien, 2 slaapkamers, 2 badkamers, volledig uitgeruste keuken, berging living met grote flatscreen. Het ruime terras met lounge zetel en ontbijt tafel. En dan het uitzicht! Fenomenaal. Wat een zee zicht.
Er zijn ook tal van faciliteiten op het terrein zowel voor volwassen als voor kinderen. Verschillende zwembaden, jaccuzzi, hot tube, fitness enz...
In de omgeving vind je ook tal van restaurants, cafés en winkels.
Een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de ontvangst, het appartement zelf en het uitzicht
Minpunten: niets
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 jun 2016
Het doet ons steeds plezier te horen dat u een tevreden was over uw verblijf.De faciliteiten zijn inderdaad compleet en de inrichting van het appartement ook. We hopen u bij een volgende vakantie terug te mogen verwelkomen.Vertel ook vrienden en kennissen over uw vakantie... Grt...annick
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Penrith, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 13 november 2017 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
14juanman ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 16 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2019
Hello Juan,
it is always a pleasure to get a positive comment from people with class.
Thx al lot..
Annick
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen