Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.168)
Beoordelingen filteren
1.168 resultaten
Waardering van reizigers
900
227
29
10
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
900
227
29
10
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.168 beoordelingen
1 juli 2018 beoordeeld

Een waanzinnig hotel. De kamers zijn mooi en prettig, de lounge is waanzinnig, de rooftop fabuleus! En een reuze lekker ontbijt! Bij aankomst werden we verwelkomd met een glas champagne en toen we op een warme dag de stad in gingen, kregen we een flesje water mee. Hoe attent!
En geweldig vriendelijk personeel. We ontmoetten Olga le Poole, een Nederlandse die in het hotel werkt. Olga heeft een natuurlijke gastvrijheid die zo oprecht en ongedwongen aanvoelde bij ons. Ze heeft ons heel goed geholpen en had daar duidelijk plezier in.

  • Verbleef: juni 2018, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Familie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2018 beoordeeld

Fantastisch hotel met vriendelijk en service gericht personeel. Geweldig ontbijt met uitzicht over de stad Madrid. Erg leuk en hip restaurant. Hotel ligt goed, tegenover treinstation. Echt een aanrader!

Kamertip: Airco werkte niet optimaal. Erg warm op de kamer.
Verbleef: februari 2018, reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mariska657
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Social Manager O, Director de Relaciones con Clientes van Only YOU Hotel Atocha, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2018
Google-vertaling

Dear mariska657,

Thank you so much for sharing your nice comments through this via! I'm so happy to know everysingle detail of your experience within the hotel and during your visit around the city. I will transmit your lovely words to our team for their great job, and pleased to know they make part of a memorable stay.

Hope to receive your visit very soon!

Best wishes,

Noelia Casanova
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is eind vorig jaar geopend. Het restaurant beneden is een sfeervolle plek waar volop bedrijvigheid is, zonder dat het storend is. Sfeer is ongedwongen. Super lekker gegeten. Super lekkere half gedroogde tomaten met sardienes, heerlijke ravioli met boleten, half gesmolten burata met truffel om je vingers bij af te likken, een fantastische hamburger....en nog veel meer heerlijke gerechten. Delen kan, maar eigenlijk wil je dat niet: zooo lekker! Zeker een plek om nog eens terug te komen!!

Verbleef: november 2017, reisde met familie
Bedank Xandra3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ORManager_AO, Director de Relaciones con Clientes van Only YOU Hotel Atocha, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 januari 2018
Google-vertaling

Dear Xandra3,

Thank you very much for informing us about your real experience in our Trotamundos Restaurant situated on the lobby. We love the part you mention all the dishes you tried and also that was very pleasant under your preferences.
We're a brand new hotel, offering a quite modern A la Carta menu with different and delicious options.

We hope to receive you very soon in a near future and try more thngs you need to discover in Only YOU Hotel Atocha!

Warm Rgerads,

Noelia Casanova
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goed en net 4 sterren hotel tegenover station. De staff is allervriendelijkst en doet zijn best om het je naar je zin te maken. Bed was uitstekend, douche geweldig. Ook de gym was een echte gym met goede apparaten. Netjes met handdoekjes, lockers, water, fruit etc etc.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank TheovanDeudekom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ayre Hoteles A, Director de Relaciones Públicas van Only YOU Hotel Atocha, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 april 2017
Google-vertaling

Dear Theo,

thank you very much for sharing your experience with the TripAdvisor community.
We are happy to read you enjoyed our gym. Next time don't miss our running club or our
personal training service.

We hope we can have you with us soon again!

Best regards

Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Per toeval hier voor ons een kamer geboekt, tegenover het station, vlakbij park Retiro. Service, kamer, ontbijt en diner allemaal erg goed. Mooi hotel voorzien van alle gemakken met restaurant op de hoogste verdieping. Recht tegenover de ingang ligt een metrohalte.
Al met al een heerlijk verblijf gehad met speciale dank voor mr Doblado voor de excellente service.

Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
Bedank Henk_Loenermark
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ORManager_AO, Director de Relaciones con Clientes van Only YOU Hotel Atocha, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 februari 2018
Google-vertaling

Dear Henk_Loenermark,

First of all, I'd like to thank you for your wonderful review! I'm very pleased you had a lovely experience within Only YOU Hotel Atocha, and also if the reservation was made as a fluke, double surprise! I will transmit your nice comments with reference to Mr. Doblado mention for his excellent service.
We have many options within the hotel to not be bored at all, and It's nice to know this was very convenient to your plans.

Hope to receive your visit back very soon!

Best regards,

Noelia Casanova
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken