Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.144)
Beoordelingen filteren
2.144 resultaten
Waardering van reizigers
677
1.111
261
54
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
677
1.111
261
54
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.144 beoordelingen
29 december 2015 beoordeeld

Een prima hotel met een fantastische ligging. Tussen Museo Reina Sofia, het Prado en Bornemiza Thijssen is dit hotel de perfecte keuze voor de kunst liefhebber! Ook de bus tour stopt op de hoek van het hotel. De bedden zijn comfortabel, er is een kleine fitness ruimte en het ontbijt is goed en uitgebreid. Internet is matig in de kamers maar prima in de lobby.

  • Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank KimvdHorst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlokatie tussen Atocha station en de musea. Modern hotel, prima kamer. Personeel niet echt klantvriendelijk. Uitstekend ontbijtbuffet met meer dan gemiddelde keuzes maar om 10.30 uur wordt je de ontbijtzaal uitgewerkt want met veel kabaal wordt alles onmiddellijk verwijderd en zelfs de koffiemachine wordt direct uitgeschakeld.

Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
Bedank Werfje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is erg centraal gelegen tussen het Retiro, de belangrijkste musea (Prado om de hoek) en het centrum. Ideaal voor een stadsbezoek. Of voor een bezoek aan het Vicente Calderon-stadion van Athletico, op 25 min. lopen. De citytour-bus (hop on hop off) stopt om de hoek. Tegenover het atocha-station waar de hogesnelheidslijnen aankomen (wij kwamen uit Malaga, drie uur reizen). Keurig hotel, helaas met beroerde wifi en een bar die vroeg sluit. Maar ach, Madrid ligt aan je voeten en gaat tot heel laat door. Cafe's en discotheken in overvloed, binnen 100 meter van het hotel. En de loungebar op de bovenverdieping biedt een fraai uitzicht over de stad. Minpuntje: het ontbijtbuffet was niet heel uitgebreid en van mindere kwaliteit dan gebruikelijk. Toch zouden we hier zo weer boeken voor een stedentripje.

Verbleef: juli 2015, reisde met familie
Bedank Chri0014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2015 beoordeeld

Locatie is super. Wij waren er met een hele groep. Nette kamers. Jammer dat de bar redelijk vroeg dicht ging, aan de andere kant, er bleek een spotgoedkoop barretje op 5 minuten afstand te liggen (in het straatje links schuin tegenover het hotel). Tijdens ons verblijf was het erg druk en dat was tijdens het ontbijt te merken. Alles werd aangevuld, maar je moest soms wel even wachten. Wel een prima plek om Madrid te verkennen.

  • Verbleef: april 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank LineMolenaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
5 januari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Dat is de belangrijkste reden voor de slechts 3 sterren. Echt belachelijk in deze tijd. Het personeel was zeer behulpzaam toen we onze bagage verloren. Tip, zij vertelden ons dat als je via Heathrow gaat, je 3-4 uur nodig hebt voor een verbinding of uw koffers zullen het niet halen. Geweldige locatie voor musea, netjes.

Bedank Kirsten L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken