Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:45 - 13:45, 16:15 - 18:15
Van tevoren boeken
  
Google
Manieren om Templo de Debod te ontdekken
vanaf US$ 28,55
Meer info
vanaf US$ 39,97
Meer info
vanaf US$ 39,97
Meer info
vanaf US$ 61,66
Meer info
Beoordelingen (12.656)
Beoordelingen filteren
12.656 resultaten
Waardering van reizigers
6.086
4.266
1.908
300
96
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
6.086
4.266
1.908
300
96
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 12.656 beoordelingen
Beoordeeld op 19 april 2019 via mobiele applicatie

Mocht je in Madrid zijn en je bent in de buurt, loop dan even langs. Ik zou niet de moeite nemen om er speciaal heen te gaan. De tempel is leuk om te zien, wij zijn zelf niet naar binnen geweest omdat er een lange rij stond.
Als je er toch bent loop dan naar het einde van het plein, vanaf hier heb je een mooi uitzicht op het kasteel.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank marjonnetje87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2019 via mobiele applicatie

Men laat mensen aanschuiven gedurende meer dan een uur om dan plots aan te geven dat er niemand meer binnen mag, zeelfs voor de officiele sluiting van het gebouw. Er is niemand die wachtende toeristen verwittigt van het lot dat hen te wachten staat.
In 1 woord ONRESPECTVOL!

Datum van activiteit: april 2019
Bedank Fran V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 april 2019

bijzondere sight, mooi dat het zo bewaard is en ook de omgeving hiervan is super. Bijvoorbeeld om een lekker rustig een broodje te eten.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Shalini L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2019 via mobiele applicatie

Als je buiten staat denk je: nou leuk een tempel, ben je na een half uur binnen zijn er in totaal 3 kamers. 2 kamers met geprojecteerde spaanse teksten en 1 met half vage uitgehakte muren. Raad je aan om hier niet heen te gaan. Tenzij je tijd over hebt en je dood verveeld

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank aldovanopbergen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2018 via mobiele applicatie

(De resten van) een oude tempel zijn gratis te bezoeken vlakbij het Palacio Real. Erg mooi en met prachtig uitzicht.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank NMK010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken