Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Keurig appartement met veel mogelijkheden.”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Salón dispone de tv 37' y acceso a internet
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Salón dispone de tv 37' y acceso a internet
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Salón dispone de tv 37' y acceso a internet
Cocina. Dispone de micro y todo tipo de electrodomésticos pequeños. Trona infantil.
Dormitorio, opción de poner cuna adicional.
Baño compartido  con bañera
Baño compartido. Dispone de bañera y wc  infantil a petición
Vista al exterior. Al lado del museo Domus
Entorno/Localidad. Museo Domus
Entorno/Localidad Museo Domus y playa. Fuegos artificiales en verano
Entorno/Localidad. Supermercados a pocos metros
Entorno/Localidad Playa de Orzán- Riazor a 50 metros
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
La Coruna, Province of A Coruna, Galicië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 24 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Erik K
Den Helder, Nederland
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Keurig appartement met veel mogelijkheden.”
Beoordeeld op 16 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017

Ruim volledig uitgerust appartement. Auto is niet nodig, tenzij je wil rondtrekken.
Parkeren kan nogal problematisch zijn en het openbaar vervoer is goed en betaalbaar.
De locatie is fantastisch met stranden en de stad op loopafstand. De boulevard bij de haven is 10 minuten lopen en erg gezellig, net als de wandelstraten trouwens met veel eet- en drinkgelegenheden.
Bij een volgend bezoek aan A Coruna zeker weten weer doen!
Yolanda helpt je goed op weg en houdt goed contact met je, ook bij kleine problemen die wij hadden met het huren van een auto was ze erg geduldig.
Overigens huur ik geen auto meer, die was echt overbodig.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ourense, Spanje
Beoordeeld op 2 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 2 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
16 aug 2017
Thanks a lot.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
María Eug ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 18 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
18 sep 2017
Muchisimas gracias por vuestra valoracion, un placer recibiros cuando querais.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Maria Cri ...
Buenos Aires, Argentinië
Niveau 4 bijdrager
27 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 juni 2016 voor een verblijf in september 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Pluspunten: todo.....no tengo quejas...al contrario felicitar a la propietaria
Minpunten: todo....
Reisgroep: Con amigos
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 jun 2016
Muchas gracias por vuestra estancia y por vuestro comentario.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
joselulo
Madrid, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 september 2014 voor een verblijf in september 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: La comodidad en el piso y la situación
Minpunten: A veces se escuchan las gaviotas
Reisgroep: Gezin met kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen