Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
De moeite waard

Leuk om te zien zeker in combinatie met de andere bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld het ... meer lezen

Beoordeeld op 12 augustus 2018
Diese87
,
Zoetermeer, Nederland
Romeins circus

Leuke vormgeving, goed te combineren met de romeinse muur, het amfitheater en het forum (hier is ... meer lezen

Beoordeeld op 20 juli 2018
Mike H
via mobiele applicatie
Lees alle 761 beoordelingen
  
vertaald door Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Tarragona
vanaf US$ 109,83
Meer info
vanaf US$ 8,09
Meer info
vanaf US$ 90,17
Meer info
vanaf US$ 72,83
Meer info
Beoordelingen (761)
Beoordelingen filteren
761 resultaten
Waardering van reizigers
401
291
53
11
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
401
291
53
11
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 761 beoordelingen
Beoordeeld op 5 november 2017

Een zeer goede voorstelling hoe het ooit geweest is , en mooie video van hoe het vroeger was en een prachtig tunnelcomplex en nog enkele stukken bovengronds , voor de prijs van 1,70 euro ! Wij hebben het combiticket genomen voor vier monumenten en dat alles voor 3,65 euro , een aanrader !

Datum van activiteit: november 2017
1  Bedank belgske2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2017

Deze Romeinse renbaan ligt in de buurt van het amphiteater. Jammer genoeg blijft er bovengronds niet veel over. De structuur van tunnels werd handig gebruikt om fundering van huizen te voorzien. Toch is het de moeite, vooral voor de ondergrondse tunnels, waar in een zijkamer een film wordt vertoond met simulatie hoe de situatie was 2000 jaar geleden. Doen!

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank olabob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2016 via mobiele applicatie

Als je geïnteresseerd bent in architectuur of geschiedenis is dit heel interessant om te bekijken maar verwacht geen forum romanum. Wij hebben het combiticket genomen en dan is het zijn prijs meer dan zeker waard.

Datum van activiteit: september 2016
1  Bedank NiekvanderWeerd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2016

Mooi gerestaureerde restanten van een Romeinse renbaan. Deze renbaan met zijn goed bewaarde Romeinse tunnels is een must om te bezoeken, ik was aangenaam verrast van hoe dit na zo veel jaar nog zo goed bewaard gebleven is.

Datum van activiteit: juli 2016
1  Bedank cdecorte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2015

Interessant om te bezoeken als je houdt van geschiedenis. Er zijn ondergrondse tunnels en je kunt omhoog klimmen voor een mooi uitzicht over de stad.

Datum van activiteit: december 2015
Bedank rinskeh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken