Mooie zaak, fijne bediening. Super lekkere paella en een heel goede rosé. Prijs kwaliteit is perfect!
La Salseta is een klein restaurant met mooi gedekte tafels en servies. De keuken is geënt op produkten uit de omgeving wat de maaltijd erg ten goede komt. De kip met pruimen smaakt ook heerlijk zoals een kip moet smaken. Alle visgerechten zijn super vers en heel goed bereid. De kokkin in de keuken kookt tegen sterren aan en toch zijn de prijzen heel redelijk. De super gezellige ober Toni is ook de eigenaar. Het restaurant was eerst van zijn vader en hij heeft hem opgevolgd en de volgende generatie mag al op zat. en zondag meehelpen. Wij komen hier al meer dan 15 jaar tijdens ons verblijf in Sitges Eten er zeker 10x per jaar en nog niet 1 keer tegen gevallen. Echt top.