Hier komen bijna alleen locals . Topdruk dus reserveren. Heerlijke paella hebben ze hier, onovertroffen!
Dit restaurant is uitermate populair en reservering is een must. Het biedt een uitstekende prijs/kwaliteit. Drie-gangen lunch voor € 11,90 (weekend mogelijk iets duurder) Men kan uiteraard ook a la carte bestellen. De openingstijden zijn onduidelijk, want staan nergens aangegeven. Maar open gedurende de gebruikelijke Spaanse tijden (lunch 14.00-15.30u en 21.30-23.30u. Helaas geen foto's genomen. De paëlla was goed en een vol bord.
Losse sfeer, vriendelijke ontvangst. Vlotte en correcte bediening. Prijs/kwaliteit meer dan correct. Familiale ambiente. Reserveren meestal nodig. Absoluut een van de betere restaurants in Sitges. Niets is tegengevallen, niets was minder, alles was als bereiding, smaak en timing gewoon perfect.
Zeker voor de vierde gegeten in dit restaurant. Elk jaar dat we terug komen in Sitges reserveren we. Ook deze keer weer voor niet al te veel geld goed gegeten. Toch lijkt het succes van dit restaurant op te spelen. Of we hadden gewoon de verkeerde gerechten. Uiteindelijk zaten we een uur en vijf minuten aan tafel en dat is wel erg kort. Snelheid ligt erg hoog en de gerechten zijn iets gemakkelijker geworden. Jammer want we hadden zo een goede pet op van dit restaurant. Eendenborst met cranberrysaus en (groenten) chips is wel erg eenvoudig.
In dit restaurant kom ik al jaren. Een familie bedrijf waar het voor mij altijd n beetje thuis komen is. Vriendelijke bediening.
Super lekker eten en betaalbaar.
Wel niet vergeten te reserveren, zit altijd vol